Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo nismo očekivali

Frizerka kratkim eksperimentom otkrila što se događa s kosom kada ne upotrebljavate odgovarajući šampon

Facebook
13.10.2020.
u 07:00

Obojena kosa zahtijeva više brige i njege, tvrdi frizerka Rachel.

Svi koji farbaju svoju kosu znaju da je treba redovito održavati i da takva kosa zahtijeva mnogo brige, pogotovo ako ste se odlučili za jarke boje poput crvene i tamnoljubičaste.

Mnogi će uložiti u serume i kreme za kosu, ali ne i u šampon ili regenerator koji se brzo troši jer smatraju da nije potrebno. Taj mit odlučila je razbiti frizerka Rachel Trach. Na svom Facebook profilu objavila je video u kojem je pokazala kako korištenje jeftinog i nekvalitetnog šampona utječe na obojenu kosu, prenosi The Sun.

Izvela je mali eksperiment – uzela je šampon iz drogerije i onaj profesionalni, iz salona. Svaki od njih stavila je u čašu s vodom i umočila pramen obojene kose. 

Foto: Daniel Pavlić

Šampon za profesionalnu njegu nije znatno promijenio boju vode, dok onaj iz drogerije jest, što bi značilo da jeftiniji šamponi brže ispiru boju za kosu. Također, njegova tekstura bila je rijetka, a boja prozirna – šampon namijenjen obojenoj kosi trebao bi biti jače gustoće i boje.

Obratite pozornost na ove stvari kada ćete sljedeći put kupovati novi šampon, savjetuje frizerka.

Maja Kereš, plesačica iz Rijeke, ostvarila je snove i plesala na turneji s Justinom Timberlakeom!

Zlatokosa u stvarnom životu: Njenu kosu od dva metra muškarci žele pomirisati

1/1

Komentara 1

BI
Biouskoli91
08:06 13.10.2020.

Sokantno! A kako je na internetima, sigurno je istina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije