Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZGROZILA KORISNIKE

Frizerka joj uništila kosu na dan vjenčanja: Htjela je 'balayage' pramenove, a ono što je dobila šokiralo ju je

Tik Tok
22.04.2022.
u 10:30

U Tik Tok videu vidi se da je žena imala smeđu kosu s krupnim, plavim pramenovima, što nije ni približno ono što bi balayage trebao biti

Jedna je buduća mladenka na teži način otkrila da potpuna promjena frizure na dan vjenčanja nikako nije dobra ideja. Ona je, naime, od frizerke tražila da joj napravi tehniku bojanja pramenova zvanu balayage, no dobila je debele pramenove zbog kojih je, kaže, izgledala poput zebre.

Ove namirnice pospješuju rast kose. Uvrstite ih u svoj jelovnik!

1/11

Kako prenosi The Sun, stilistica mladenke Morgan Wright angažirana je da joj tu groznu frizuru popravi prije vjenčanja, a u videu koji je objavila na Tik Toku pokazala je kako joj je kosa izgledala prije tog popravka.

U videu se vidi da je žena imala smeđu kosu s krupnim, plavim pramenovima, što nije ni približno slično onome što bi trebao biti  balayage, tehnika kojom se kosi postupno dodaje boja tako da izgleda prirodno. 

 

@morgansarawright I should really start a series on the horror story color corrections that come into the salon 😅😅😅 #colorcorrection #hairstylist ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

– Nova je klijentica nazvala salon plačući zbog grozne frizure jer se udavala taj dan – rekla je Morgan u videu.

Srećom, uspjela joj je to popraviti i pretvorila je mladenkine pramenove u medenu plavu boju s primjesama svjetlosmeđe. Korisnici su bili zgroženi radom prve frizerke koja joj je uništila kosu te su čestitali Morgan na tako dobrom popravku u tako kratkom vremenu.

Foto: Tik Tok

– Tko god je to učinio, mora se vratiti u frizersku školu. Nevjerojatno je da ste uspjeli tako spasiti stvar! – napisala je jedna korisnica.

– Ne mogu vjerovati, izgleda kao nešto što napraviš kod kuće pa požališ. Svaka čast na popravku – komentirala je druga.

Nekoliko njih u komentarima se složilo da ljudi nikada ne bi trebali raditi tako veliku promjenu na sebi tako blizu nekog velikog životnog događaja, a Morgan se složila i rekla da je to savjetovala i mladenki. Također, rekla je i da je moguće da je prva frizerka imala strogo određeno vrijeme za frizuru ove mladenke pa je radila na brzinu te je zato ispalo tako loše.

Umjetnica izrađuje minijature setova serija i filmova od Prijatelja, preko Harryja Pottera do Jurskog parka! 😍

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije