Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenadit će vas

Fotografija zbunila mnoge: Ovaj muškarac koji leži na krevetu zapravo je – torta!

Instagram
20.02.2021.
u 07:00

Napravljena je za videospot repera, a zbunila je mnoge korisnike društvenih mreža

Ben Cullen, poznat kao The Bake King, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju koja je zbunila mnoge. Naime, mnogi su mislili kako je riječ o muškarcu koji leži u bolničkom krevetu, ali kasnije se ispostavilo da je to zapravo - torta, kako piše Ladbible.

- Svi dijelovi tijela izrađeni su od vanilije i kolača od ganachea s detaljima od šećerne paste - objasnio je u opisu fotografije. 

Naime, reper Slowthai zamolio je Bena da mu napravi tortu za novi videospot za njegovu pjesmu. U spotu, on dolazi u bolnicu na porođaj, a kada rodi dijete, njegovi gosti počnu jesti njegovo 'tijelo', za koje se ispostavi da je torta.

Foto: Instagram screenshot

Na fotografijama koje je objavio, muškarac je prvo u krevetu i smije se prema kameri, ali kada listate dalje, shvatite da je to zapravo cijelo vrijeme bila torta. Mnogi su ostali šokirani kada su shvatili istinu. - Ovo je odlično, ali u isto vrijeme zastrašujuće - samo je jedan od mnogobrojnih komentara.

Do 15. svibnja posjetite izložbu "Hrvatska svijetu":

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije