Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
znate li?

Zašto je seks pred prekid najbolji koji ćete imati

Seks
Foto: Thinkstock
1/8
21.11.2017.
u 19:00

Postoji osjećaj zatvaranja stranice knjige koji svakako može biti od pomoći.

Razvedeni partneri koji su kliznuli natrag u bračni krevet s bivšima, smanjili su psihološki stres uzrokovan prekidom, tvrdi se u studiji objavljenoj u časopisu Journal of Social and Clinical Psychology. 

Neki su parovi,prije prekida i konačnog "zbogom" odlučili prepustiti se strastima posljednji put. To je mnogima jedno od najboljih seksulanih iskustava, a  razloga za to je više. 

Neki će muškarci po prvi put, a vjerojatno i zadnji, odlučiti da naprave sve da udovolje partnerici. Upravo to je jedan od razloga zašto žene pamte "posljednji seks" kao jedan od najboljih u toj bivšoj vezi. 

Žene će lakše bivšem partneru priznati koji su im fetiši, a koje se prije nisu usudili spomenuti. Sada kada znaju da je gotovo i da nemaju što izgubiti niti razmišljati o tome što će misliti o njima druga strana, nerijetko se oslobađaju "tereta" i priznaju ono što su čuvali samo za sebe. 

Seksualna terapeutkinja Tracey Cox objašnjava kako sindrom 'zelenije trave' nije nov. Cox smatra da mnoge žene imaju korist od seksa s bivšim jer time na svojevrstan način zaključuju odnos.

'Ponekad se moramo vratiti da bismo krenuli naprijed, a ponovni seksualni odnos može pomoći da vidimo kako smo odnos možda idealizirali ili da shvatimo da nas puno manje boli nego što smo se uvjeravali. Postoji osjećaj zatvaranja stranice knjige koji svakako može biti od pomoći.'

Seks
1/5

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije