Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan izbor

Znate li tko je ona? Neočekivan izbor za novo zaštitno lice Givenchya

Erykah Badu
Foto: F/Press Association/PIXSELL
1/2
12.12.2013.
u 11:30

Kreativni direktor francuske modne kuće, Riccardo Tisci i dosad je privlačio pažnju javnosti svojim izborima za kampanje poput albino modela, transeksualne osobe...

Neo - soul pjevačica Erykah Badu postala je jedno od najnovijih zaštitnih lica reklamne kampanje modne kuće Givenchy za proljeće/ljeto 2014. Kreativni direktor francuske modne kuće, Riccardo Tisci, i dosad je privlačio pažnju javnosti svojim izborima za kampanje poput albino modela, transeksualne osobe...Ovaj put odlučio je "zagaziti" u glazbene vode i za kampanju proljeće/ljeto 2014. "Afrika susreće Japan" izabrao je pjevačicu Erykah Badu. Vijest je objavio na svom Instagram profilu uz objavu fotografije pjevačice. 

- Erykah je ikona! Ovom kampanjom želim prenijeti ljubav i zato tražim ljude koji mi u tome mogu pomoći; umjetnike, snažne i modno osviještene žene ili modele u koje vjerujem. A Erykah je jedna od modno najosvještenijih žena koje sam ikada upoznao, ima toliko stila i odlično kombinira boje, rekao je za Style.com Tisci. Već tri sezone biram osobe koje se mogu izraziti, oni su veliki umjetnici, lijepe žene, stilske ikone i osobe koje imaju čvrsta vjerovanja, dodao je. 

Tisci je priznao da nikada dosada nije radio s Erykah, ali da je upravo na nju mislio dok je dizjanirao kolekciju prožetu afričkim i japanskim tragovima. 

>>Dobitnica četiri Grammyja s tri muškaraca ima troje djece 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije