Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sniženja

Evo što možete kupiti na ljetnim rasprodajama! Uz ove savjete kupujte pametno

Moda na rasprodaji
Foto: Nikola Zoko, Lantea grupa
1/3
25.06.2014.
u 10:00

Pripazite na oštećenja na artiklima jer na rasprodajama se mogu pronaći i oštećene stvari. Ako želite kupiti samo ono što vam je potrebno, prvo obiđite trgovine i provjerite cjelokupnu ponudu.

Znanstvenici su dokazali da kupovina na rasprodajama pravim šopingholičarkama podiže razinu hormona sreće, serotonina, jača imunološki sustav, daje energiju…Kad sam to pročitala, članak sam isprintala i stavila na vidljivo mjesto kako bi to revolucionarno istraživanje pročitao i moj suprug.

Kako svi želimo biti sretni, ali i dobro odjeveni, drugu polovinu lipnja provedite, gdje drugdje nego, na sniženjima. Prvi krug sezonskih sniženja koji donosi popuste i do 50% savršeno je vrijeme za obnovu ljetne odjeće, ali i nadopunu odjevnih kombinacija za prijelazni period (proljeće i jesen). Drugim riječima u prvom krugu sniženja možete kupiti odličan baloner, kožnu jaknu, cipele zatvorenih prstiju, kožnu torbu...

Pripremite se za kupovinu na sniženju. Odjenite odjeću koju možete lagano skinuti, obujte ugodnu obuću koja se isto lako skida i ne zaboravite imati pun želudac. Ako ste gladni, donosit ćete brzoplete odluke koje ćete poslije požaliti.

Foto: Nikola Zoko, Lantea grupa

Foto: Nikola Zoko, Lantea grupa

Nemojte kupovati "na prvu loptu"

Uvijek prvo "pročešljajte" više prodajnih mjesta da se uvjerite da ste pronašli najpovoljniju cijenu. Pripazite na oštećenja na artiklima jer na rasprodajama se mogu pronaći i oštećene stvari. Ako želite kupiti samo ono što vam je potrebno, prvo obiđite trgovine i provjerite cjelokupnu ponudu.

Artikle možete i slikati mobitelom kako biste zapamtili što vam se svidjelo. U kupovinu krenite kad je najmanja gužva, dakle, izbjegavajte vikend. Gužva će vas učiniti nervoznima pa ćete htjeti obaviti kupnju što prije i tako kupovati brzopleto. Kod kuće sastavite popis što želite kupiti i tek drugi dan krenite u kupovinu kada vam se svi dojmovi slegnu. Odredite koji iznos možete/želite potrošiti, a kartice ostavite kod kuće. Tako ćete se osigurati da ne pređete zadani budžet.

Stilistička shopping lista

Što se tiče samog izbora odjeće, zapamtite najvažnije: budite klasičarka u razmišljanju. Neki must have predmet ove sezone kupite samo ako ga možete (iz)nositi ovog ljeta, a klasične komade poput jednostavne suknje, haljine, jakne, odijela smatrajte pravim ulovom na sniženju i novom bazom u svojem ormaru.

Foto: Nikola Zoko, Lantea grupa

Foto: Nikola Zoko, Lantea grupa

Što kupiti? Ovo je moja shopping lista za ovu sezonu!

1. Jednostavno tamno poslovno odijelo koje se može nositi na posao tijekom cijele godine. Pazite na vrstu tkanine. Neka bude od laganog štofa ili kepera.

2. Crni sako (pazite da je model u skladu s građom tijela i dobre veličine) koji je klasika u odijevanju, jednako kao i mala crna haljina, crne majice ili bijela košulja

3. Baloner koji je ostao od proljetne kolekcije, a još je uvijek In. Njega ćete nositi u prvim danima jeseni. Pogledajte kakve sam modele pronašla na sniženju.

4. Nešto svečane odjeće, ostatak od novogodišnje kolekcije ili ponude za maturante, koju ćete moći nositi u svečanim trenutcima do kraja ove godine.

5. Klasične salonke zatvorenih prstiju, balerinke od prave kože u crnoj, sivoj ili smeđoj boji. Njima ćete se posebno razveseliti ove jeseni. Uz to, na sniženju možete kupiti i sandale, natikače po jaaaako niskim cijenama. Kupite različite modele i kombinirajte ih uz vesele ljetne outfite.

6. Poslovna torba koja je napokon snižena

7. Modni detalji kao što su rukavice, kape, šalovi...

Više modnih savjeta potražite na online savjetovalištu ModniAlmanah.com

>>Evo kako se odjenuti da pomirite zakone ljeta, bonton odijevanja i vlastitu građu tijela

>>Pet kostima, ukrasi za kosu? Evo što biste zaista trebali imati u torbi za plažu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije