Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super trik

Evo kako možete zavezati kosu u pet sekundi - i to bez gumice

TikTok/thatmissychick
30.11.2020.
u 09:30

Ako vam smeta kosa, a nemate gumicu, isprobajte ovu metodu.

Nerijetko se ženama dogodi da im smeta raspuštena kosa dok nešto rade, ali pri ruci nemaju gumicu ili kopču s kojom bi taj problem mogle jednostavno riješiti. Jedna žena otkrila je da ipak postoji način da sklonite kosu u rep - i to bez gumice i sličnih alata. 

Thatmissychick, korisnica TikTok-a iz SAD-a snimila je video u kojem je zavezala kosu u samo pet sekundi. Prvo ju je skupila u niski rep, a zatim iz jednog dijela izvuče malo deblji pramen, ali ne potpuno već samo dok ne dobije oblik gumice za kosu. U idućem potezu kosu provuče kroz taj pramen i učvrsti.

Pogledajte video:

@thatmissychick

Reply to @whitt0087 here ya go. ##slomo ##hair ##hairhacks ##beauty ##beautyhacks ##whatilearnedontiktok ##fyp ##foryou ##xyzbca

♬ Ice Dance (From "Edward Scissorhands") - Ashton Gleckman

Kako prenosi Daily Star, ljudi su oduševljeni ovim super trikom, a to pokazuje i brojka pregleda videa - više od 13 milijuna.

"Ovo je najbolji trik za kosu koji sam vidjela", napisala je jedna osoba.

Zlatokosa u stvarnom životu: Njenu kosu od dva metra muškarci žele pomirisati

1/1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije