Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro je znati

Evo kako ćete uvijek pobijediti u društvenoj igri Monopoly

Shutterstock
18.09.2019.
u 08:22

Iako se čini da ova igra traje i traje, postoje načini kako je napokon možete osvojiti

Nekoliko je zanimljivih strategija koje vrlo lako vode do pobjede u ovoj društvenoj igri u kojoj mnogi gube živce i to već na njezinom početku.

Foto: Shutterstock

Najvažnije je znati raspolagati novcem i kupovati što više ulica, a potom i kuća. 

Kupovanje je najbitnije. Na koje god polje stanete, kupite ga, tvrde stručnjaci za igru. Štednja se u ovoj igri ne isplati jer kada netko stane na ulicu koju ste vi kupili, dobivate novce, koje kasnije možete uložiti u kupovinu hotela. 

Ipak, nije važno samo kupovati jer postoje polja čije se kartice više isplate imati u rukama. To su ona koja se nalaze blizu zatvora, ali i blizu parkirališta s kojeg se uzimaju novci. Naravno, tu su i kartice koje su skuplje pa samim time i kada netko stane na njih, njihovi vlasnici dobivaju više novaca, piše Reader's Digest.

Važno je kupovati kuće, što više kuća i pametno ih rasporediti. Jednako tako, stručnjaci za igru kažu kako bi trebalo izbjegavati ulogu bankara jer onda dolazi do manjka koncentracije. 

Pogledajte koliko dobro muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar AligatorXO
AligatorXO
09:51 18.09.2019.

nonsens, igrali u JNA. Potkupljivi Slovenac je uvijek bio bankar koji je vješto koristio nepažnju ostalih što se je u konačnici i meni isplatilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije