Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLUCIONARNO RJEŠENJE?

Ovaj lijek za impotenciju funkcionira 12 puta brže od Viagre

Foto: Thinkstock
08.01.2018.
u 13:25

Posljednja istraživanja pokazala su da mazanje penisa s novom formulom daje 10 puta više šansi za izlječenje od impotencije.

Doktori su pronašli novo rješenje za jedan od vrlo čestih problema kod sve šire populacije muškaraca razne dobi - erektilne disfunkcije.

Radi se o antiimpotentskom gelu s eksplozivom! 

Posljednja istraživanja pokazala su da mazanje penisa s novom formulom daje 10 puta više šansi za izlječenje od impotencije.

Radi se, naime, o nitroglicerinu koji izgleda poput obojene tekućine, a može eksplodirati ako se koriste prevelike količine!

Gel funkcionira 12 puta brže od Viagre, otpuštajući dušikov oksid nakon nanošenja što širi krvne žile i povećava dotok krvi u penis.

Kao konačni rezultat istraživanja, pokazalo se da je korištenje gela kod jednog od 4 ispitanika poboljšalo erektilnu funkciju, piše thesun.

Znanstvenici planiraju daljnja istraživanja, a gel se očekuje u prodaju već sljedeće godine za samo 1 dolar!

Ovo bi moglo biti novo revolucionarno rješenje u liječenju problema zbog kojeg je neugodno mnogim muškarcima, ali žene oprez. Pazite da vam vaši muškarci nakon mazanja ne eksplodiraju!

Pogledajte galeriju: Muškarci su tri puta bolju u krevetu kada u sobi naprave ovo

1/5

Komentara 2

NA
narod1
13:56 08.01.2018.

kakva je ovo zahebancija, sredstvo za impotenciju koje može eksplodirati. Pa nek stave odmah štapin TNT-a pa su mirni od dileme, jer eksplodirati će sigurno

JO
jozomeda
15:59 08.01.2018.

haha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije