Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rak dojke

Emotivna ispovijest Josipe Pavičić dirnula cijelu Hrvatsku

Josipa Pavičić
Foto: PR FOTO
1/3
14.09.2017.
u 09:07

Josipa je sa Splićanima podijelila svoje iskustvo koje je opisala u knjizi, svoje spoznaje i sve ono sto je naučila zahvaljujući svom životnom buđenju.

Emotivna autobiografska knjiga Josipe Pavičić Šest milimetara osvaja srca brojnih građana diljem Hrvatske. Potresna priča o borbi s rakom dojke nakon brojnih hrvatskih gradova predstavljena je i u Splitu.

Josipini prijatelji modna dizajnerica Anamarija Asanović, komičarka Mariana Perinić, glazbenik Joško Čagalj Jole sa suprugom Anom, brojne žene koje su preboljele ili se bore s rakom dojke ali i muškarci, u prekrasnom hotelu Marmont prisustvovali su emotivnom predstavljanju knjige koja podiže svijest o važnosti prevencije raka dojke, govori o životu s rakom te pruža prijeko potrebnu utjehu svima koji se na posredan ili neposredan način moraju suočiti s ovom opakom bolešću. 

Josipa je sa Splićanima podijelila svoje iskustvo koje je opisala u knjizi, svoje spoznaje i sve ono sto je naučila zahvaljujući svom životnom buđenju.

Foto: PR FOTO

„Ja ne dajem savjete, smatram da za to nemam pravo, ali dajem podršku. Tu sam za svakog tko me potraži. Ako sam mogla ja možeš i ti.“ – izjavila je Josipa Pavičić te pozvala žene da povedu računa o svom zdravlju, da se redovito pregledavaju te da za bilo koju promjenu ili kvržicu odmah reagiraju. 

Kako se osjeća žena nakon dijagnoze karcinoma, s kakvim se teškoćama tijekom liječenja mora suočiti, kako prilagoditi prehranu, aktivnosti i slično tijekom liječenja te kako na najbolji mogući način nastaviti svoj život samo su dio razmišljanja Josipe Pavičić Berardini čiji se praktični odgovori mogu pronaći u ovoj knjizi. Ne dopustivši da je strah nadvlada, Josipa se hrabro suočila sa svim teškoćama
koje su bile pred njom, a njezina ispovijest Šest milimetara bez sumnje će pomoći i brojnim drugim ženama koje se suočavaju s dijagnozom raka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije