Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poklon za kupce

Ecija Ivušić nosi limited edition ELFS torbicu

ELFS limitirano izdanje  torbice
Foto: PR FOTO
1/5
10.12.2015.
u 12:06

Svoj primjerak već je nabavila poznata voditeljica Ecija Ivušić i odlično joj pristaje.

Popularni modni dvojac ELFS u suradnji s brendom Perwoll pripremili su za svoje obožavateljice blagdansko iznenađenje i dizajnersku torbicu na poklon. Limitirano izdanje torbice koje su osmislili ELFSI idealno je za blagdanske proslave i partyje. 

Riječ je o tamnom modelu pismo torbice od umjetne kože s prepoznatljivim LOVE ELFS printom u crvenoj boji. Torbica za večernje izlaske odlično pristaje i dnevnim kombinacijama s dvije varijante remena – kraćim i dužim. Limitirano izdanje omiljenih ELFS torbica dostupno je ekskluzivno od 9. do 27. prosinca u BIPA trgovinama.

Svi koji kupe pakiranje deterdženta Perwoll od 4 litre dobit će na poklon ELFS dizajnersku torbicu. Svoj primjerak već je nabavila poznata voditeljica Ecija Ivušić i odlično joj pristaje. 

Mala pismo torbica među najtraženijim je modnim dodacima sezone, jednostavnog dizajna s upečatljivim printom svakoj odjevnoj kombinaciji daje jedinstveni chic potpis.

>>Elfsi u veselim sedamdesetima

Komentara 2

DU
Deleted user
14:58 10.12.2015.

da, i ?

Avatar jebb
jebb
19:23 10.12.2015.

...od umjetne koze, dolazi za badava sa 4L deterdzenta...! I to je torbica vrijedna novinskog clanka!? Izgleda da je u danasnje vrijeme naruciti clanak u dnevnim novinama jednostavnije i jeftinije nego naruciti pizzu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije