Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA ŽENE ŽENAMA

Drugačiji Dan žena u Makronovi

26.02.2009.
u 15:27

Makronova će četvrtu godinu zaredom Dan žena obilježiti akcijom Žene ženama pod motom "Obnovi duh, um i tijelo" te će organizirati cjelodnevni besplatni edukacijski program za žene. Ovom akcijom Makronova želi organizirati "jedan drugačiji Dan žena", koji će ženama ponuditi ono što im uistinu treba, a to je obnavljanje.

Polazeći od specifične uloge žene u suvremenom društvu koja objedinjuje mnoštvo privatnih i poslovnih izazova te fizioloških posebnosti koje zahtijevaju cjelovitu brigu o zdravlju, Makronova će žene educirati kako da se bolje nose sa stresom te kako da u mnoštvu obveza kvalitetno obnavljaju svoje snage na putu do ostvarenja cjelovitog zdravlja, kažu u Makronovi.

Sve žene koje se na vrijeme prijave imat će priliku u Makronovi provesti jedan drugačiji Dan žena kada će si moći darovati najbolju edukaciju te naučiti zdravo kuhati, njegovati se na prirodan način, slušati svoje tijelo, naučiti iskazivati svoje potrebe i, općenito, obnavljati se i na cjelovit se način brinuti o svom zdravlju.

Radionice, predavanja i vježbe vodit će brojne domaće i strane stručnjakinje. Ova se akcija odvija u sklopu Makronovina programa "Cjelovito zdravlje žene" čija je autorica Jadranka Boban Pejić.

Program akcije možete vidjeti na na www.makronova.com, a prijaviti se možete telefonski na broj 01/4847-119 ili dođite po svoju besplatnu ulaznicu u Makronovu, Ilica 72/I, i uživajte u jednom drugačijem Danu žena.

(p.s)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije