Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Doznajte sve o Pedalafestu uz pomoć mobilnih aplikacija

PEDALAFEST
VL
PR
Autor
PR članak
31.05.2012.
u 16:21

Aplikacija je nastala na Shoutem platformi (www.shoutem.com ) i dostupna je vlasnicima Android (http://bit.ly/KBltqC ) i iPhone uređaja (http://bit.ly/KNfPTf ).

Prvi hrvatski biciklistički festival Pedalafest, koji se održava od 7. do 9. lipnja u Zagrebu, dobio je i vlastite mobilne aplikacije na kojima se zainteresirani mogu detaljnije informirati o događanjima.

Aplikacija je nastala na Shoutem platformi (www.shoutem.com ) i dostupna je vlasnicima Android (http://bit.ly/KBltqC ) i iPhone uređaja (http://bit.ly/KNfPTf ). Posjetiteljima će putem nje biti omogućeno da se o svim događanjima koja će se u okviru festivala odviti u domu HDLU-a na vrijeme informiraju te doznaju točan raspored predavanja, radionica i izložbi, ali i da međusobno komuniciraju s drugim korisnicima.

Pedalafest (www.pedalafest.org ), u organizaciji Sindikata biciklista, festival je koji posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti poput predavanja istaknutih promotora bicikla Marca von Woundeberga i Michaela Cramera, zabavne radionice o izradi LED ekrana na kotaču ili sladoled biciklom te izložbu koju možete doživjeti samo ako je gledate s bicikla.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?