Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ni više ni manje

Dovoljno nam je pet pravih prijatelja u životu

\'zene, auto, smijeh, prijateljice\'
Photos.com
24.07.2012.
u 14:09

Ljudi na Facebooku imaju i više od 500 "prijatelja", no to više govori o funkcioniranju te društvene mreže nego o pravom prijateljstvu. Za kvalitetan i ispunjen život dovoljno je njih pet...

Da bismo bili ispunjeni i sretni u životu, dovoljno nam biti okružen sa svega pet pravih prijatelja, pokazalo je istraživanje britanskog društva Nationwide Building Society.

Iako ćemo najčešće tražiti pomoć roditelja, pa i rodbine, i prijatelji su tu kako bismo se na njih mogli osloniti u teškim životnim situacijama. Često ćemo ih kao "mjerodavne" upitati za savjet i pomoć kad imamo određene probleme u životu. Istraživanje je pokazalo i da se muškarci najčešće savjetuju na poslu. Žene svoje prijateljice najčešće "udave" vezama i ljubavnim problemima te onima vezanima uz brak i obitelj.

No i među najboljim prijateljima postoje razlike – svaki bi trebao biti zadužen za određeno područje. Tako je svakako dobro imati prijatelja koji je spretan s novcem, jednog za emocionalnu potporu, prijatelja za rješavanje problema, pokretača novih ideja i onog koji daje dobre poslovne savjete.

Komentara 2

LI
liliZG
14:34 24.07.2012.

Slažem se....

CV
cvijece
17:12 26.07.2012.

Ako stekneš i jednog jedinog pravog prijatelja u životu,smatraj se sretnikom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije