Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalila se

'Dosta mi je pretvaranja da je seks s dečkom dobar, uopće me ne zadovolji'

shutterstock
06.07.2021.
u 20:09

Osjeća da se nešto događa, ali nikada ne osjeća zadovoljstvo niti postigne orgazam.

- Ne mogu ništa osjetiti dok imam seks s dečkom. Moji prijatelji kažu da je to zato što sam kastrirana, ali kako mogu znati? Osjećam da ima nešto u meni, ali ne osjećam nikakvo zadovoljstvo ili uzbuđenje kad imamo seks - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Isprobali su različite položaje, ali ništa se ne razlikuje. Nije ništa rekla svom dečku jer ga ne želi uzrujavati niti brinuti, a i misli da nije u njemu problem. Zajedno su godinu dana, no njoj je sada dosta pretvaranja da joj je seks dobar.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Kastrirati se mogu samo muškarci, pa vaši prijatelji griješe. Što se tiče seksa, unutar rodnice je malo živčanih završetaka, pa je užitak za ženu usredotočen na klitoris. Za žene koje uživaju u seksu, zadovoljstvo dolazi zbog želje da osjećaju svog partnera u sebi, relacijske bliskosti i trenja na klitorisu te njegovim živčanim završecima - odgovorila joj je Deidre. 

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Komentara 2

DU
Deleted user
10:34 08.07.2021.

nesposobna da istraži sama svoje vlastito tijelo... :P -ili je stvarno drvena na podražaje

MO
montello
13:36 07.07.2021.

Trazi boljeg ne kukaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije