Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNA POGREŠKA

Doktori mislili da je pijana, a ona preživjela sedam moždanih udara

Luna Jarvis
Foto: Facebook.com/Luna Jarvis
1/4
23.05.2018.
u 09:00

Lunini problemi su započeli kada se probudila s trncima u lijevoj strani lica, a kasnije se srušila i odvezla u bolnicu.

Studentica je snimila ovaj selfie nakon što je preživjela sedam moždanih udara u jednom danu. Lunu Jarvis (20) iz Norfolka su doktori na početku odbili liječiti jer su mislili da je pijana. Lunini problemi su započeli kada se probudila s trncima u lijevoj strani lica, a kasnije se srušila i odvezla u bolnicu, prenosi DailyMail. Nakon što su shvatili da nije pijana, liječnici i dalje nisu sumnjali na moždane udare budući da Luna ima samo 20 godina sve dok testovi nisu pokazali da joj je blokiran dotok krvi u mozak.

Unatoč preživljavanju, 20 posto Luninog mozga više ne funkcionira i bit će na lijekovima ostatak svog života. Jarvis, koja studira medijsku produkciju na Sveučilištu u Lincolnu, odlučna je živjeti što je moguće normalniji život i snažno se zalaže za podizanje svijesti o moždanom udaru kod mladih

Luna Jarvis
1/10
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije