Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu više mogli trpjeti

Dobio pismo od susjeda s upozorenjem da je preglasan: ‘Prestani se glasno seksati ujutro u 6!’

Shutterstock
01.02.2023.
u 09:30

U pismu podijeljenom na Redditu, susjedi su objasnili da su htjeli podsjetiti čovjeka da "živi u kući u nizu" pa stoga dijeli zidove s drugim ljudima koji mogu čuti njegovu buku

Svi smo imali dane kada smo poželjeli da naši susjedi budu malo tiši, bilo da stvaraju pretjeranu buku zbog preuređivanja ili su pozvali prijatelje na druženje. I dok ti dani mogu biti naporni, obično ne traju dugo i vrlo brzo se vrate mir i tišina. Međutim, čini se da je jedan muškarac svaki tjedan stvarao smetnje svojim susjedima, jer su mu nedavno poslali pismo u kojem su ga zamolili da "zašuti", jer ih njegove aktivnosti u spavaćoj sobi stalno bude u ranim jutarnjim satima, piše Mirror.

Kako se rukujete? Doznajte što vaš stisak ruke govori o vama!

1/6

U pismu podijeljenom na Redditu, susjedi su objasnili da su htjeli podsjetiti čovjeka da "živi u kući u nizu" pa stoga dijeli zidove s drugim ljudima koji mogu čuti njegovu buku.Tvrde da su ga čuli kako pjeva i seksa se, pri čemu se svaka aktivnost bizarno odvija točno u 6 ujutro gotovo svaki tjedan.

Pismo je glasilo: "Dobro jutro, Samo podsjetnik da živiš u kući na nizu. Čuli smo te kako seksaš, pjevaš i tko zna što još, toliko puta. I iz nekog razloga, sve je to u 6 ujutro? Ne bi nas bilo briga da se to ne ponavlja doslovno svaki tjedan. Vaši susjedi s broja 17."

Pismo susjeda je na Redditu objavio prijatelj čovjeka koji ga je primio, uz natpis: "Moj prijatelj je ovo dobio preko poštanskog sandučića." Korisnici Reddita su ispod objave pisali razne komentare, a  mnogi od njih su pohvalili susjede što su imali hrabrosti i ostaviti svoj kućni broj na dnu pisma, umjesto da ga pošalju anonimno.

Foto: Reddit

- Apsolutno moćan potez staviti svoj kućni broj na pismo. Definitivno im ne bih pokucao na vrata - napisao je jedan korisnik.

- Zaslužio je to ako je ono što u ovom pismu piše istina. Da neko od mojih susjeda bude tako glasan tako rano ujutro, i ja bih bio poprilično iznerviran i živčan - dodao je drugi. 

- Meni je najdraži dio pisma upitnik nakon "6 ujutro". Kao da se otvoreno pitaju što nije u redu s njim da je tako bučan u 6 ujutro - našalila se treća osoba. 

Stanodavac dolazio u stan dok nije bilo stanarke, a ono što je radio mnoge je zgrozilo!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije