Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgrožena je

Djevojka shvatila da je muškarac u teretani snima mobitelom, ali tek kada je završila trening: 'Odvratno!'

@marziii10/Tiktok
23.11.2021.
u 13:30

Druge djevojke kažu da je ovo jedan od razloga zašto se ne osjećaju sigurno u teretani.

Djevojka poznata samo po korisničkom imenu na TikToku, marzii10, podijelila je video koji je zgrozio sve korisnike ove društvene mreže i postao viralan. 

Trenirala je u teretani i odlučila se snimiti tijekom jedne vježbe mobitelom kako bi mogla vidjeti koliko je napredovala i izvodi li ju pravilno. Završila je trening, sjela u automobil i pregledala snimku - imala je što vidjeti. 

Potpuno je zanemarila kako je izvodila vježbu kada je primijetila da nije bila jedina koja se snimala. Naime, jedan muškarac koji je prolazio kraj nje upalio je kameru na svojem mobitelu i snimao nju, točnije njezinu stražnjicu i noge. 

Ostala je šokirana i osjetila grč u trbuhu: "Odvratno, zgrožena sam! Kasnila sam na posao i nisam se mogla vratiti u teretanu da ga pitam što to radi, ali sam ga prijavila upravi centra i podnijet ću kaznenu prijavu. Imam dokaz na svom mobitelu, nadam se da će biti dovoljan", rekla je u jednoj od objava.

"Ovo je razlog zašto se ne osjećam ugodno u teretani", napisala je jedna djevojka. 

Kako prenosi The Sun, mnogi su joj pisali da im je žao što je ovo doživjela jer muškarac nema apsolutno nikakvo pravo to raditi.

@marziii10 I didn’t notice until I watched the video in my car… #wtff #gymfail #gross #whatdoido #fyp ♬ original sound - m
@marziii10 Reply to @matt.miller.lifts ♬ original sound - m

Zašto je lakše naći vrijeme za vježbanje kod kuće, nego u teretani?

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

BA
baka3440
11:23 25.11.2021.

A ona kao nije htjela svoju snimku objaviti na Tik Toku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije