Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada mama

Djevojka otkrila: 'Imam 25 godina i sedmero djece, ljudi me stalno osuđuju zbog toga'

TikTok
22.04.2022.
u 16:30

Courtney je prvi put zatrudnjela kao maturantica sa 17 godina, a sada ima dvoje biološke djece i petero posvojene

Courtney Hewitt (25) često se na društvenim mrežama susreće s osudama i vrijeđanjem drugih korisnika i to zbog neobičnog razloga – jer ima već sedmero djece. Mnogi naime smatraju da je 25-godišnjakinja premlada da već ima toliko djece pa ju osuđuju što je svoje prvo dijete dobila sa samo 17 godina.

U videu podijeljenom na TikToku ova mama otkriva kako su joj 'dosadile zlobne primjedbe o previše djece za njene godine', kao i komentari da 'ne bi trebala biti majka ako ne može sama uzdržavati svu svoju djecu'.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9
@courtneyleehewitt I love ALL SEVEN of my kids. (5 bonus) #foryou #mom #bonusmom #coolmom #youngmom #teenmom #stepmom #kids ♬ Beach Bunny by Cloud 9 - Quinn

Unatoč negativnim komentarima, Courtney, koja je prvo dijete rodila kao maturantica sa 17 godina, kaže da 'je super kad mama i kćeri 'skupa odrastaju'. 

''Nikada ne bih mijenjala činjenicu da sam bila mama tinejdžerica”, rekla je u jednom od svojih videa mama koja ima dvoje svoje i petero posvojene djece.

@courtneyleehewitt I was 17 & pregnant my senior year. Wbu? #thejacobs_fam #youngmom #teenmom #foryou #AerieREAL ♬ THAT ALCOLHA - shamelesseditsss0

Ipak, dala je naslutiti i da nije sve u njezinom životu tako bajno jer na TikToku priča i o problemima s bivšim partnerom za kojeg je prije nešto više od mjesec dana saznala ju već pola godine vara. 

Nakon tog ga je šokantnog otkrića odlučila ostaviti pa sada živi sama sa svojom djecom. 

Ove bebice redovito idu na terapiju glazbom koja im pomaže za vrijeme liječenja od različitih bolesti ❤

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije