Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvetila mu se

Djevojka ispričala: 'Nepoznati dečko poslao mi je nepristojnu poruku pa sam je proslijedila - njegovoj mami'

TikTok
13.01.2022.
u 16:30

Htjela je pokazati njegovoj majci kako joj sin tretira djevojke na društvenim mrežama, ali nije očekivala njezin odgovor

Upoznavanje potencijalnih partnera preko aplikacija za spojeve često može biti problematično i neugodno iskustvo. Kada je jedna djevojka doživjela upravo to s nepoznatim muškarcem, odlučila je uzeti stvari u svoje ruke i osvetiti mu se na jedan neobičan način.

Yazimn je na svom TikTok profilu podijelila video u kojem je otkrila kako joj se na Tinderu javio nepoznati 30-godišnji muškarac, koji je brzo započeo neugodan razgovor s njom. Prva poruka mu je samo bila ‘Bok’, ali iduća ju je šokirala i razljutila, toliko da mu se odlučila osvetiti.

Naime, kako prenosi The Sun, ovaj muškarac odlučio je iskreno započeti razgovor sa svojim mišljenjem te u poruci napisao: “Malo si deblja nego što bih inače htio, ali jesi li za piće?’

@yazminjane don't fk with cats (I'm the cat) #fyp ♬ Savage - Megan Thee Stallion

5 stvari koje žene primijete na muškarcima na prvom spoju:

1/7

Zaprepaštena onim što je dobila, Yazmin je odlučila pribjeći drastičnim mjerama - nakon traženja, žena je uspjela uspješno ući u trag njegovoj mami na Facebooku, gdje je potom poslala snimku zaslona kratke interakcije.

“Samo sam htjela podijeliti nepromišljenu poruku koju mi je vaš sin poslao. Nema potrebe niti prostora za takav stav u 2022. godini. Ovako neće naći nikoga”, napisala je njegovoj majci.

Na njezino iznenađenje, nije prošlo dugo dok joj se njegova mama nije javila, tvrdeći da je njegov profil hakiran.

''Razgovarajući s mojim sinom, čini se da nema informacije o vama na svom telefonu i nikada ne bi bio tako bezobrazan da nekome pošalje takvu poruku”, odgovorila joj je na poruku pa dodala da je njezin sin ‘previše dobro odgojen za to’.

Korisnici društvenih mreža ostali su u šoku njezinim iskustvom, a mnogi su joj rekli kako je izbjegla lošeg dečka.

“Mogu već čuti njihov razgovor. “Moj dragi sine, jesi li poslao ovu poruku? Ne, mama! O, znala sam da to nisi mogao biti ti", našalila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Stvarno je pokušao biti zloban, a onda se uspaničio kada je njegova mama saznala.”

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
06:30 16.01.2022.

I kaj je tu nepristojno? Trebal je lagati ?

MO
montello
17:46 13.01.2022.

Kako je ona znala njrgovu mamu ako je nepoznat decko ?dobro je napravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije