Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 3 mjeseca

Liječnik joj rekao da su joj bolovi 'u glavi', a onda je ultrazvuk donio šok

Djevojka nakon 3 mjeseca obilaženja liječnika dobila šokantnu dijagnozu
Foto: Instagram
1/8
17.03.2018.
u 19:14

Tri mjeseca je bezuspješno obilazila liječnike, a tek kada je otišla na ultrazvuk doznala je šokantnu dijagnozu.

Kada se 23-godišnja Georgia McLennan požalila liječniku na bolove on joj je rekao da su bolovi samo u njezinoj glavi. Drugi liječnik joj je dao lijekove za čir na želucu, no bol se nastavila.

Tri mjeseca je bezuspješno obilazila liječnike, a tek kada je otišla na ultrazvuk doznala je šokantnu dijagnozu. Snimke su pokazale da ima tumore po cijelom tijelu te joj je dijagnosticiran Burkittov limfom, brzorastući rak limfnog tkiva. Georgia je znala da je stanje loše, a liječnici su bili u čudu kako djevojka, s obzirom na stanje 'iznutra', izvana izgleda sasvim zdravo. 

Djevojka nakon 3 mjeseca obilaženja liječnika dobila šokantnu dijagnozu
1/8

S obzirom da su tumori otkriveni kad su se već proširili liječnici su strahovali da djevojka neće preživjeti vikend. No, uspjela je proći mjesece kemoterapije i injekcija, nakon čega se oporavila.

Georgia je ispričala kako je prije konačne dijagnoze patila od oštrih bolova te da je bila napuhana pa je izgledala kao da je trudna. 'Mislili su da ću umrijeti prije nego stignu rezultati biopsije', ispričala je Georgia, piše Mirror. Otkrili su joj tumore na slezeni, jetri, plućima...

Georgia je rekla kako je plakala samo kada je trebala reći roditeljima. 'Bila sam u šoku', ispričala je danas 24-godišnja djevojka koja je dokumentirala svoju borbu s bolešću na svom Instagram profilu. Poručila je da je zahvalna prijateljima i obitelji te da je sretna jer se liječi. Georgia je sada u remisiji, a san joj je postati medicinska sestra u onkologiji. 

Pogledajte i galeriju: 6 tihih znakova koji vam govore da ćete uskoro dobiti srčani udar

Djevojka nakon 3 mjeseca obilaženja liječnika dobila šokantnu dijagnozu
1/8

Komentara 4

VO
vorda400
09:45 18.03.2018.

1 na milijun ova cura više ne mora igrati loto sve što je mogla dobiti ispucala je ovaj put jer šanse za oporavak od ovog limfoma su u normalnim slučajevima 10% ovo je stvarno čudo da uz tolike metastaze još je živa

GO
goronja
01:35 18.03.2018.

nevjerojatno ali istinito

RI
rikavac
11:05 18.03.2018.

Kakvi su to lijecnici da nisu odma ultra zvuk uradili tek nakon pola godine. Smijesno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije