Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOLJE KILE

Atraktivna medicinska sestra otkrila kako je u tri koraka smršavila 35 kilograma

Anita
Foto: Instagram
1/6
11.09.2016.
u 15:55

Australska medicinska sestra Anita McKey nudi tri savjeta kojih se treba držati odlučite li krenuti na dijetu. Ona ih se držala pa je uspjela, što se i vidi iz priloženog.

Izvan zdravstvene ustavove u kojoj radi Anita McKey možda i nije naročito poznata, no zato za nju znaju mnogi tragači za najdjelotvornijim načinima skidanja kilograma i skulpturiranja tijela.

Kad je riječ o fitnessu i dijetama, ova mlada Australka iz Sydneyja inspiracija je za mnoge žene cijelog svijeta. Za nju zna svatko tko se uputio na njen djećih Instragrama, na kojem nudi fotografije svog tijela i raznih jela uz koja je s vremenom smršavila 35 kilograma. Štoviše, toliko je dobro mršavjela da je u posljednje vrijeme odlučila nabaciti koji kilogramčić da još malo bolje istakne svoju nadasve skladnu figuru.

A poželite li i vi izgledati kao Anita, preporučamo vam da slijedite njena tri osnovna koraka kojima se kreće na put gubljenja kilograma i bildanja samopouzdanja:

Za početak, kaže Anita, nemojte se koncentrirati na brojke.

- Utrku uvijek dobiva polagana i sigurna metoda. Ne opterećujte se time kako ćete izgubiti kilograme. Radije usmjerite pozornost na vlastito zdravlje, oblikovanje tijela i izgradnju  zdravih navika. Drastične metode dsmo će vas nagnati da zamrzite svaku sekundu dijete.

Drugo, obroke uvijek planirajte unaprijed, kaže ova medicinska sestra koja si zbog prezaposlenosti ne može kuhati svaki dan. Zato planira tjedne menije koje odradi u jednom danu, stavi ih u zamrzivač i poslije nosi sa sobom, na posao ili kamo god već ide. Ona si sama priprema i energetske pločice od zobi, orašastih plodova i voća, a kako to izgleda možete pronaći na njenom Instagram profilu.

I za kraj, Anita vam predlaže da uredno bilježite svaki napredak. To jača motivaciju, naročito kad se kilogrami počnu ozbiljnije topiti pa stanete uspoređivati svoj sadašnji izgled s fotografijama otprije nekoliko mjeseci. 

>> Smršavjela je nevjerojatnih 92 kilograma u dvije godine. Nećete vjerovati kako danas izgleda...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije