Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakva transformacija

Smršavjela je nevjerojatnih 92 kilograma u dvije godine. Nećete vjerovati kako danas izgleda...

Simone
Foto: Instagram
1/3
02.09.2016.
u 22:20

Ova Novozelanđanka, u svojim ranim dvadesetim godinama dosegnula je težinu od nevjerojatnih 169 kilograma, a u dvije godine izgubila je gotovo pola svoje težine, ukupno 92 kilograma.

Simone Anderson, 24- godišnjakinja je koja je na svom Instagram profilu objavila video u kojem je vidljiva njezina nevjerojatna transformacija.

Cijeli život se bori s viškom težine i odlučila je konačno tome stati na kraj. dvije godine radila je na tome da izgubi višak kilograma, a danas je gotovo neprepoznatljiva.

"Bilo je tu mnogo suza, muke, odricanja i upornosti. Bilo je mnogo trenutaka kada sam željela odustati. Ali nisam."

Ova Novozelanđanka, u svojim ranim dvadesetim godinama dosegnula je težinu od nevjerojatnih 169 kilograma, a u dvije godine izgubila je gotovo pola svoje težine, ukupno 92 kilograma.

Svoj put prema nevjerojatnoj transformaciji je dokumentirala i objavljivala na Instagramu, a u prvih osam tjedana smršavjela je 18 kilograma.

Odrekla se nezdrave i brze hrane i izbacila je šećer iz prehrane. Trenira svaki dan po sat, dva i trenutno se priprema za polumaraton.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Foto: Instagram

Višak kože s trbuha uklonila je operacijom. Danas teži 77 kilograma i izgleda nevjerojatno.

Komentara 11

Avatar Bongozg
Bongozg
05:23 03.09.2016.

cek.. ona ima 24 godine? pogledaj joj lice... od prenaglog mrsavljenja je izgubila obraze, pa izgleda kao da im 34, a ne 24.

NO
nomadin
22:50 02.09.2016.

Da li je ovo dobro izracunato?169 kg....minus 92 je vama skoro polovica?Za mene je 92+92=184!

Avatar pendreck
pendreck
23:48 02.09.2016.

Secer jedno od najvecih zla covjecanstva. Izbaciti to smece koliko je god moguce!!! Med i voce kad se zazeli slatkog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije