Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Dječje carstvo u Westgateu

Westgate (1)
Foto: Westgate
1/3
PR
Autor
PR članak
10.05.2012.
u 11:42

10. Dani beba, djece i trudnica i Late Night Shopping

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, ovog je vikenda od petka, 11. svibnja do nedjelje, 13. svibnja, domaćin 10. Dana beba, djece i trudnica, te ultimativnog shopping doživljaja, Late Night Shoppinga u već tradicionalnom terminu od 18 sati do ponoći. Najveći specijalizirani sajam za djecu u ovom dijelu Europe, koji se po prvi puta održava u prostorima Westgatea, zabavit će i velike i male posjetitelje svakog dana od 10 sati do ponoći.

Ugodna kasnovečernja shopping avantura uz povoljnije cijene

Na cjelokupan asortiman, popuste osiguravaju sljedeće trgovine:

  • Gant, s.Oliver, Levis, Bench, Tom Tailor i Sportway osiguravaju 20 posto popusta,
  • Croata, Kare i Bipa osiguravaju 15 posto popusta,
  • Müller, Mercator, Hervis i Naracamicie osiguravaju 10 posto popusta,
  • Pittarello i Zipper osiguravaju od 10 do 50 posto popusta.

Zakinuti neće biti ni ljubitelji tehnologije, jer je Sony center pripremio posebnu ponudu na FULL HD LED TV Sony Bravia (model KDL42EX410) za 3.999,00 kn (prije 4.499,00 kn). Samsung Brand Store osigurao je 40 posto popusta na hladnjak Samsung (model RL29THCSW) za 1.679,40 kn (prije 2.799,00 kn), dok je Panasonic pripremio posebnu ponudu za dva Panasonic plazma televizora, model TX-P42UT50 za 6.499,00 kn i model TX-P50UT50 za 8.499,00 kn oba uz 5 godina jamstva.

Bogata ponuda za klince, klinceze i njihove roditelje

Između 100 sudionika sajma, svoje će proizvode predstaviti i Annapurna - prirodna hrana, Froddo i Tintilinić čije trgovine možete pronaći u Westgate Shopping Cityju. Dok će se na pozornici izmjenjivati dječje skupine, glumci, zabavljači i predavači, na ulicama prizemlja izlagači će prezentirati najnovije trendove iz čarobnog dječjeg svijeta te po specijalnim cijenama ponuditi sve ono što je potrebno za male bebe, njihove roditelje te za djecu do desete godine.

Uz besplatan ulaz i parking, dok mame i tate razgledavaju bogatu ponudu sajma ili uživaju u kupnji po povoljnijim cijenama tijekom još jednog Late Night Shoppinga, klinci i klinceze mogu se bezbrižno igrati u Kid's Worldu, najvećoj dječjoj igraonici u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?