Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALET GLISERA

Otac stradale Austrijanke: Policija bi mogla odrediti točnu lokaciju, osim ako ne žele štititi mladića

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL//Facebook
30.07.2019.
u 22:22

Ne znamo ništa o tome kada će nam se Verena vratiti, to je užasan osjećaj - kazao je otac Dieter.

Austrijanka Verena Heinz stradala je prije šest dana u stravičnom udaru glisera u Malinskoj na otoku Krku. Kuća obitelji Heinz puna je ljudi koji su došli izraziti sućut.

- Ne znamo kada će nam vaša Vlada dopustiti da preuzmemo tijelo i organiziramo sprovod. Ne znamo ništa o tome kada će nam se Verena vratiti, to je užasan osjećaj - kazao je za Jutarnji list Dieter, otac poginule Verene.

Rekao je i kako nema nikakvih izgleda da se nesreća dogodila 300 metera od obale i da je to vrlo lako dokazati. 

- Kada sam zaronio po nju, odrezao sam si ronilačke tenisice i dio odjeće jer je i mene boljelo od udaraca. Također, odbacio sam dva kilograma težak uteg za ronjenje. On je potonuo točno na mjestu udara. Policijski ronioci mogli bi, dakle, po tom utegu odrediti točnu lokaciju na kojoj se nesreća dogodila. Nadam se da će to i učiniti, osim ako ne žele štititi mladića i svu krivnju za nesreću svaliti na nas, a mi nismo učinili baš ništa pogrešno - rekao je Heinz.

Ključne riječi

Komentara 3

DD
dr dragon
05:28 31.07.2019.

Pater valjda manje od 300m od obale?! Pa čim je u pitanju mladic u gliseru koji se k.rči onda mu je sigurno to tata kupio pa ga policija mora štiti

PA
PaterT
22:44 30.07.2019.

Nije li vec objavljeno u VL da su ronili 300 m od obale, te da je eventualno (uz njih same) kriv - gliser?

KA
kaljanin1961
22:05 01.08.2019.

Ovako predivnu djevojku sasjeci, to je za bogu plakati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije