Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Dječak (5) u vrtić donio vrećicu s heroinom i rekao kako se od toga 'osjeća kao Spider-Man'

Benny Garcia iz Massachusettsa priznao je da je kriv jer je njegov petogodišnji sin u školu donio vrećicu sa heroinom i rekao svojoj učiteljici da kada proba tu drogu osjeća se kao superheroj
18. studenoga 2019. u 09:48 1 komentara 17566 prikaza
Foto: Shutterstock

U petak je osuđen za posjedovanje droge i nebrigu za dijete. Njegov je sin došao u vrtić s plastičnom vrećicom na kojoj je bila sličica Spider-Mana, a sadržaj vrećice nepoznat. Maleni je rekao da ga prah pretvara u superheroja, a tvrdi da je vrećicu pronašao u svom dnevnom boravku. 

Zanimljivo Znate li što znače noćne more koje imate?

 | Autor : Google Maps Foto: Google Maps

Morali su ga iz škole (gore) odvesti u bolnicu jer je vrećicu ugurao u usta, ali izvukao se bez posljedica. U međuvremenu, policija je kontaktirala njegovu majku i pretražili su njen stan. Njego otac spavao je na kauču u svom stanu s vrećicama bijelog praha ispod kauča. U dokumentima sa suda piše kako su pronašli 200 vrećica heroina i kokaina u stanu. 

Obratite pozornost Mislite da vam partner nešto skriva? Evo kako ga razotkriti

Maleni dječak udaljen je od obitelji i sada je u domu za nezbrinutu djecu. Policajac James Albert iz postaje Holyoke, koji je radio na slučaju rekao je za The Daily Gazette: "Dječak obožava Spider-Mana. Naši su policajci baš bili zatečeni slučajem. Nismo se još susreli s ovako čime". 

 

 

Objavila i video
TV voditeljici demolirali stan u Zagrebu: 'Vrata su nestala, mokraća na krevetu, prljavština... Strašno'
INA
INA
Razvijaju solarne elektrane, a planiraju i proizvodnju vodika kao pogonskog goriva
  • drazen.muhvic:

    Užasno!!! Osjećao se kao Spider-Man!?!? Da se to dogodilo kod nas osjećao bi se kao Hrvatko. Naša država je ionako prepuna heroja i heroina...