Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perwoll Fashion.hr

Dinamično i pikantno modno ljeto uz točkice i pruge

'13.06.2013., Bol - Na poznatoj plazi Zlatni rat odrzana je druga vecer cetvrtog izdanja ljetnog modnog dogadjanja Perwoll Fashion.hr cruise collection. Revija Zoran Aragovic Photo: Borna Filic/PIXSEL
Foto: 'Borna Filic/PIXSELL'
1/5
14.06.2013.
u 20:31

Kolekcija Zorana Aragovića stopila se sa scenografijom i dočarala atmosferu starinskih plaža u Cannesu i na Azurnoj obali te njezinih drvenih kabina

Za razliku od prve burne večeri Perwoll Fashion.hr Cruise Collectiona, stari je bog vjetrova Eol preksinoć poslao sve svoje blage povjetarce da bi na bolskoj plaži Zlatni rat bilo što ugodnije pratiti revije ljetnih kolekcija Martine Felje, Antonije Jakšić, Zorana Aragovića i Jelene Stefanović iz Beograda.

Skulptorski talent

Felja je na pistu pustila „šokantno vruće" kupaće kostime – toliko gole kože još se tu nije vidjelo. Crne dijelove badekostima povezivao je nevidljivi til boje puti pa se činilo kao da je jednodijelni kostim eksplodirao na tijelu manekenke! Zasjenilo je to Feljine bijele ljetne haljinice s bočnim cvjetnim printevima koje je sama naslikala. Suprotnost Feljinoj ljetnoj viziji – Jelena Stefanović, beogradska kostimografkinja i dizajnerica, dala je urbanu kolekciju od finih svila. Klasičnom je kroju dodala efektni, široki, bočni okomito postavljen volan, a volanom je zamijenila i revere sakoa. Oživjela je haljine i topiće dijelovima koji se penju uz tijelo, idu oko vrata i padaju iznova odakle su i krenuli! Za to je potreban skulptorski talent, a Jelena ga ima! Antonia Jakšić svome je rodnom Bolu pokazala koliko je talentirana dizajnerica! U kolekciji su najbolje voluminozne kombinezon-haljine bijele ili neodređenih boja od meke tkanine koju „dezeniraju" perforacije na gornjem sloju tkanine. Nalik su i na haljine-dimije. Odlično! Dodala je i malo mistike (kapuljačama) fino udružene sa seksi modelima od elastiranih tkanina.

Napokon sparene cipele

Atrakciju je na kraju večeri osigurala kolekcija Zorana Aragovića. Sasvim se stopila sa sjajnom scenografijom koja je dočarala atmosferu starinskih plaža iz Lida, Cannesa i Azurne obale i njezinih drvenih kabina. Kolažiranje raznih uzoraka – poglavito pruga i točkica – u temelju je Aragovićeva modnog govora koji sjajno dočarava i ljetni modni kolor, mlad i dinamičan, pikantan i veseo. Svaki je njegov model pun vizualnih događaja! Pun malih modnih senzacija. Duhovit je i dobro dizajniran. I jedini do kraja opremljen odgovarajućim cipelicama.

Na drugu večer zbivanja, uz druge poznate osobe, stigla je i glumica Petra Dugandžić sa suprugom Sašom Vrankovićem. Što se tiče njene modne kreacije, pohvalila se da zadnjih godinu dana kupuje preko interneta na Asosu tako da je sve na njoj njihovo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije