Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

DIESEL traper u borbi protiv virusa

DIESEL traper u borbi protiv virusa
Foto: Diesel
1/3
23.07.2010.
u 09:58

Pojavljivanjem novih trendova u zaštiti tkanina, DIESEL s ponosom najavljuje uvođenje ultra inovativnog tretmana na traperu koji fizički zaustavlja 99% svih virusnih aktivnosti

Razvijen u partnerstvu sa švedskom tvrtkom Polygiene, inovativan tretman ViralOff® biti će implementiran kroz traper modele u kolekciji proljeće/ljeto 2021-e  godine  s ciljem širenja asortimana. DIESEL zadržava stopostotnu ekskluzivu za korištenje ViralOff®  na traperu. 

ViralOff® rezultat je velikog napora tvtke Polygiene u zaštiti odjeće, koja je započela razvoj s epidemijom SARS-a početkom 2000-ih.

Foto: Diesel

DIESEL će primijeniti tretman na odabrane modele trapera tijekom završne faze proizvodnje. Tehnologija je “uvijek uključena” i ima sposobnost da onemogući više od 99% virusne aktivnosti u roku od dva sata od kontakta između patogena i tkanine.  ViralOff® je pokazao učinkovitost protiv širokog spektra virusa, uključujući COVID-19.

Dodatno, ViralOff® nudi dodatnu pogodnost kad je riječ o održivosti. Obrada materijala traje cijeli vijek trajanja materijala, s manjim brojem ciklusa pranja vijek materijala se produžuje, a upotreba vode i energije se smanjuje.

Foto: Diesel

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije