Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Dečko tražio pomoć stručnjakinje: 'Moja djevojka je sramežljiva u seksu i nedostaje joj samopouzdanja'

shutterstock
25.10.2020.
u 22:00

On je pokušava umiriti i pomoći joj da pronađe svoj ritam te zadovoljstvo u seksu, ali ne zna kako joj pomoći

- Moja djevojka je fantastična osoba, ali vrlo je sramežljiva što se tiče seksa i nedostaje joj samopouzdanja u krevetu. Oboje imamo 20 godina i živimo zajedno, ali prije mene imala je samo jednog dečka i, prema stvarima koje kaže, mislim da njihov seksualni život nikada nije bio uzbudljiv - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Iako se izvrsno ljubi i jako je strastvena dok su obučeni, jednom kada se nađu u krevetu, ona postane jako sramežljiva. 

On je pokušava umiriti i pomoći joj da pronađe svoj ritam te zadovoljstvo u seksu, ali to baš i ne djeluje. Boji se da će njihova veza propasti zbog nedostatka seksa pa za savjet pita stručnjakinju.

- Pustite je da nastavi određivati tempo i uživajte u strastvenim poljupcima. Ne postoji ništa poput osjećaja snažne želje da probudite skrivenu božicu seksa u njoj. Provjerite jesu li osvjetljenje i uređenje u vašoj spavaćoj sobi romantični kako biste joj pomogli da se osjeća samopouzdano - odgovorila joj je Deidre.

U braku su 60 godina, a zbog koronavirusa bili su razdvojeni 215 dana! Snimka ponovnog susreta je predivna:

Komentara 1

RO
Rogger
22:49 25.10.2020.

Genijalno!Jel ove članke osobno vaš pop iz Vl piše?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije