Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuo raspravu

Djevojka ga iznenadila kad je pitala da podijele račun za Uber: 'Bio je skuplji nego što sam mislila...'

TikTok/peterpribylpierdinock
10.08.2021.
u 09:30

Mogu li te onda samo tražiti 63 kn (deset američkih dolara)? - pita djevojka, što je njega očito iznenadilo, a za spoj je napisao da mu je bio 'najgori u životu'..

Amerikanac Peter, s TikTok računom pod imenom @peterpribylpierdinock, podijelio je na TikToku video u kojem pokazuje poruke koje je izmijenio s djevojkom s kojom je nedavno izašao na večeru.

Nakon što mu je zahvalila na večeri, ona ga porukom pita i mogu li podijeliti troškove prijevoza.

Ana Gruica pozirala u kupaćem pa otkrila skriveni detalj na svom tijelu: 'Ovo je sve'

1/8

- Hej, hvala još jednom na sinoćnjoj večeri. Uber je na kraju bio skuplji nego što sam mislila. Smeta li ti ako podijelimo trošak? - piše ona, na što Peter odgovara da je sama rekla da ju ne treba skupiti i da se mogu naći na mjestu izlaska.

@peterpribylpierdinock

Probably the worst first date ever

♬ Mia & Sebastian's Theme - Kim Bo

- U redu, mogu li te samo tražiti 63 kn (deset američkih dolara)? - pita ona, što je dečka očito iznenadilo, a za spoj je napisao da mu je bio 'najgori u životu'..

Njegov je video od objave prikupio gotovo 190.000 pregleda i 300 komentara ljudi koji su se složili da je takvo pitanje definitivno 'znak upozorenja'.

- Mislim da bi je trebao pustiti. Crvena zastava - napisao je jedan dečko, a drugi je komentirao kako je njen zahtjev prilično odvažan:

- Što??? Pa tko to radi? Nadam se da si rekao 'Ne!' - piše drugi, ali bilo je i onih kojima je takvo pitanje prihvatljivo.

- Štos tim nije u redu? Nije joj bilo ugodno voziti se s tobom, pa ste oboje pozvali Uber. Ovdje po meni nema problema - napisala je jedna osoba u komentarima koje prenosi Mirror.

Od cvijeća tikvice s Dolca pripremaju se najfiniji specijaliteti

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije