Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski praznik

Darujte od srca za Dan žena, makar i sitnicu od 30 kuna

darovi kozmetika (1)
Foto: vlm
1/11
07.03.2011.
u 14:20

Pjenušava kupka, novi parfem, originalan sapun specijalno izrađen za ovu priliku – neke su od ideja za dar

Nije danas lako biti žena! To najbolje znaju one i zato biste im sutra trebali čestitati Dan žena! Bile one mlade ili stare, krhke ili jake, bez posla ili da se ne stignu okrenuti zbog nedostatka vremena! Nije važno kako, gdje i zašto, s darom u rukama, jednom ružom ili velikim poljupcem. Važno je da ste ih se sjetili, pokazali da vam je stalo i da cijenite to što u vašem životu postoji žena. Teško je danas zaobići konzumerizam te ne otići kupiti dar i ne potrošiti koju kunu, ali i to su one zaslužile – lijepo umotan darak, koji ste odabrali s mnogo ljubavi i pažnje, bez obzira na stanje vašeg novčanika! Simbolični i prigodni darovi, poput nakita ili sapuna specijalno izrađenog za tu prigodu, idealni su, ali naodmet nisu ni oni korisni! Još je važnije da sutra posvetite barem malo vremena ženi koja je važna u vašem životu – makar je izveli na večeru, u šetnju ili pak samo na kavu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
16:19 07.03.2011.

Admine ZASTO???

LI
liliZG
14:23 07.03.2011.

Sjećam se tih Dana žena, pijani muškarci bauljaju po gradu sa karanfilima u rukama, još me i danas hvata smjeh..............

OB
-obrisani-
16:20 07.03.2011.

U redu je napisati \"pijani muskarci\", a nepozeljno je sjetiti se da smo kao djeca mamama pjevali pjesmice za Majcin Dan???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije