Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav talent

Dadilja napravila jedan potez i oduševila cijeli internet: 'Nevjerojatna si'

Nicki Maher/TikTok
09.07.2021.
u 10:30

Njezin talent mnogima, kako kažu, tjera suze na oči.

Delaney Wilson, 18-godišnja dadilja proslavila se zahvaljujući svojoj šefici Nicki Maher. Ova 43-godišnjakinja ju je potajno snimila dok se igrala s njezinom kćerkicom, a ono što je ljude oduševilo u videozapisu jest talent mlade Delaney - za pjevanje.

Pjevala je pjesmu Part Of Your World iz jednog od najpoznatijih crtanih filmova, Mala Sirena, a na pitanje zašto ju je snimila Nicki kaže da želi svima pokazati koliko je djevojka talentirana i kakav predivan glas ima.

Pogledajte video:

@nickiunplugged

@delaneyreneemusic so happy you’re in our world 🧜‍♀️ #disney #singer #mom #babysitter #thevoice

♬ original sound - Nicki Marie

"Stalno joj govorim koliko lijepo pjeva i da bi taj talent trebala pokazati svima, ali njoj se ne sviđa kako izgleda na snimkama pa uvijek odustane od te ideje. Moja djeca i ja vidimo samo ljepotu u njoj, a glas mi doslovno tjera suze na oči", napisala je ponosna Nicki ispod videa koji je pogledalo više od 10 milijuna ljudi. 

Naravno, mnogi su ostavili i komentar ispod objave, a onaj koji je privukao najviše pažnje glasi: "Vaša dadilja je prava Disney princeza". 

Nicki je otkrila i da je Delaney upisala Berklee College of Music, koledž o kojem je maštala godinama i na kojem će usavršavati svoj talent, prenosi Daily Mail.

Dadilja spasila dijete nekoliko sekundi prije urušavanja stropa:

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije