Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi zabavu

Baka (85) na aplikacijama za spojeve traži mlađe muškarce: 'Nikad nisam upoznala muškarca koji me nije htio'

Instagram
08.07.2021.
u 11:30

Nedavno je prekinula vezu s 46 godina mlađim ljubavnikom pa sada želi pronaći nekoga tko će joj moći ispuniti njezine potrebe

Hattie Retroage (85) odlučila je napraviti profil na aplikaciji za spojeve, Bumbleu, u nadi da će pronaći malo zabave i avanture. Kad joj je brak završio, ova majka dvoje djece i baka troje unučadi imala je 48 godina i od tada je rekla da želi izlaziti samo s mlađim muškarcima.

- Sada se ne viđam ni s kim. Objavljivat ću na Bumbleu, jer su tamo neki prijatelji upoznali muškarce. Ponovno počinjem izlaziti sada kad mogu biti intimna i uživati u vođenju ljubav. Oduševljena sam što moj seksualni stil postaje biti popularan. Nisu samo stari dečki ti koji uživaju u mladim ženama, mi isto volimo mlađe - ispričala je Hattie za LADBible.

Ella Dvornik statusom na Fejsu izazvala raspravu: 'Muž mi je rekao da to rade samo seljačine'

1/6

Prije je išla na spojeve tri puta tjedno s muškarcima koje je upoznala na aplikaciji Tinder, no sada je blokirana u toj aplikaciji pa je morala pronaći novi izvor zabave. Unatoč tome, Hattie tvrdi: - Nikad nisam upoznala muškarca koji ne želi seks sa mnom. -

Njezinu novu potragu za muškarcima pokrenuo je prekid veze s njezinim bivšim ljubavnikom Johnom (39). Iako je između njih bila velika razlika u godinama, Hattie kaže kako se ona uvijek osjeća mlado te otkriva kako to postiže - medicinskom kuglom od 12 kilograma koju kotrlja po trbuhu te udara na prsa, ali i kaže kako je važna i masturbacija.

- Savjet o seksu koji dajem ljudima je samozadovoljavanje. Morate pokretati motor bez obzira želite li to ili ne... Održavajte to na životu te tako održavajte svoju mladost - objašnjava te je dodala zašto su mlađi muškarci dobri za održavanje seksualnog života:

- Kad me ljudi pitaju zašto volim mlađe muškarce, uvijek misle da je to zbog seksa. Ne kažem da to nije istina. Međutim, stariji muškarci su već postigli sve u svom životu. Imao je svoje snove, ali ih je i postigao. Mlađi su uzbuđeni zbog budućnosti i mogu biti uzbuđena s njima. -

Muškarac ovisan o operacijama i promjenama na tijelu: Ugradio kljove i uklonio dva prsta!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar f@nky
f@nky
16:14 08.07.2021.

...ovo je šala , jel???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije