Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ležerno izdanje

Članove kraljevske obitelji ne viđamo često ovako: Meghan Markle u tenisicama!

PIXSELL
21.02.2019.
u 10:14

Lijepa je trudnica provela par dana u New Yorku jer su joj prijateljice pripremile zabavu

Sinoć se ukrcala na privatni avion koju je kraljevsku obitelj stajao oko dva milijuna kuna, a zabavu su prije rođenja djeteta za nju napravile prijateljice Serena Williams i Amal Clooney. Djevojke su odsjele u penthouseu u New Yorku koji ih je stajao nevjerojatnih 630,000 kuna po noći. 

Meghan se na avion ukrcala u odjevnoj kombinaciji koju bi nosili i obični smrtnici. Nosi crnu majicu Ingrid & Isabel za trudnice, tajice Lululemon 'Align', a na nogama tensisice Adidas, model Ultra boost. Ne vidimo je baš često u ovako ležernom izdanju. Znamo da voli tenisice, a čak je nosila i jedan ekološki osvješten model, na proputovanju Australijom, koji je naravno rasprodan za nekoliko sati. 

Foto: Policija okruga Miami-Dade/PIXSELL

Kraljevska obitelj ima mnoga pravila, pa tako i za odjevanje, a kad je obuća u pitanju, jedno je bitno - prsti se ne smiju vidjeti. Kako piše Daily Mail, ovo je Meghan najteže palo, no sva sreća pa smije nositi tenisice. Kate Middleton ih ne nosi tako često, no nekada ju možemo vidjeti u Superga modelu, koje je obožavala i princeza Diana, ali i još neki članovi kraljevske obitelji. 

Tko su Kardashianke i zašto su popularne? Mi smo upitali Anu s Dolca, a ona nam je ispriačala sve što zna. Pogledajte u videu:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije