Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majka otkrila trik

Čistite li pravilno svoju perilicu za suđe? Evo gdje se skriva najviše prljavštine

perilica posuđa
Foto: Getty Images
18.01.2019.
u 09:28

Mnogi perilicu čiste kupovnim sredstvima, no mislite li da je to dovoljno?

Perilica za suđe idealna je za nakupljanje prljavštine, a iako je možda redovito čistite s posebnim sredstvima za čišćenje perilica, postoje mjesta koja ona ne mogu očistiti.

Jedna je majka tako otkrila odvratnu crnu sluz koja se nalazi ispod gume koja brtvi vrata perilice, a koja je bila uzrok nesnosnog smrada koji ih je u posljednje vrijeme sve izluđivao.

– Užasno nam je smrdjelo iz perilice pa sam skinula gumu i otkrila nakupinu crne prljavštine – napisala je Lisa Sullivan u jednoj Facebook grupi te otkrila drugim majkama svoj trik, piše The Sun.

Kaže kako sada jednom u dva tjedna obavezno skida gumu s perilice i posebno je pere s filtrom, a mjesta do kojih joj je teže doći poprska vrućom vodom iz dječje bočice i izriba ih četkicom za zube.

>> Koliko često Hrvati peru zube, a koliko Hrvatice troše na uljepšavanje

Komentara 1

PA
paleontolog
10:32 18.01.2019.

zackuljica, ajme majko na sto je spao vecernji list

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije