Cijelo vrijeme pogrešno radimo pire-krumpir, evo kako postići najbolju teksturu
Zamijenite vodu jednim sastojkom...
Komentari 25
Najveća nam je pogreška čitanje ovakvih glupih recepata koji nemaju nikakve veze s realnošću. Najbolja nam je odluka da sve od tih tzv. mudrih Tik-Tokera jednostavno ignoriramo (a i Večernji će, ako nastave prenošenjem takvih baljezganja, takvih sprdnji od vijesti i takvim omalovažavanjem čitaoca, biti ignoriran) ...
Kad mliko ispari, triba ga nadolivati.... za taj pire triba vam 3 litre mlika 😆 1 kg krumpira 5 kn, 3 l. mlika 15 kn
Samo sam pričao o krumpiru i.obrisalo me...mislim da ima tu nešto privatno...neki udbaš u VL
Radimo pogrešno dakako jer koristimo krumpir za pire....
a onaj dodatni škrob i nečistoće koje su ostale na krumpiru iako ga oprali to isto pojedemo i sve supe...molim TIK TOKERE da nam objasne kako koristiti toaletni papir jer cijeli život ga koristimo pogrešno
U Hrvatskoj kreće nacionalna akcija ispravnog kuhanja pire krumpira. I to sve zahvaljujući "društvenim mrežama" kao kriterij nekakve mjerljivosti". U nekim trenutcima zdrav razum ima obvezu ruganja - po prirodi stvari!
Kuham ga u vodi i kad ga procijedim dodajen mlijeko, sol, putar.
A što ako je netko alergičan na laktozu?
Ima već dosta godina kako sam probala i taj način pravljenja pire krumpira i da istina je ima kremastiju strukturu i okus je drukčiji, međutim mora se paziti na nekoliko stvari - mlijeko se pjeni, voli i zagorjeti jer ako ga stavite previše pire će biti rijedak a ako ga stavite premalo zagorjet će. Zaključak: nije toliko bolji da bi bilo vrijedno truda.
Ja ni nemam pojma što je tik tok, kamoli da slušam bilo kakve preporuke od tih ljudi.
Ja ga čak i jedem krivo....
Spremam objavu za Tik Tok o tome da smo do sada na krivi način pravili djecu. Po novome za to trebaju dva muškarca. Još trebam dogovoriti glumce... imam u vidu onoga što se často mota po ovom portalu i njegovog dečka.
The Sun. Prenesen je članak sa The Sun. Tabloid s lažnim vijestima... Uz sve to, potpuni grijeh radi kojeg bi vas izbacili iz svih kuharskih škola je ne propasirati krumirir već ga izmiksati... Mate Janković spasi nas...
I laiku je jasno da je previse mlijeka....znaci mora se visak baciti... inace je prerijetko....
Zato nam se i desava sve ovo kad slusamo i citamo koje kakve nebulazne od raznih "pametnjakovica"koji nemaju druga posla nego s oprostenjem proseravati se po drstvenim mrezama
Što je to pire?
Koliko vode i vremena će se potrošiti kad mlijeko zagori
Eto..ispali smo glupi ko točak😂
Kuha krumpir u mlijeku? Njoj mlijeko ne iskipi kad provrije, ne "raste"? Zaboravila reći, radi se o nojevom mlijeku, stari recept ponovo otkriven.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
"prema društvenim mrežama radimo ga pogrešno..'' .....buahahah što je nama postalo mjerodavno, pa strašno... Već dugo niste onu da pogrešno jedemo bananu, evo što kažu stručnjaci. Ili mama na instagramu otkrila kako očistiti perilicu uz jedan trik...