Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko bi rekao

Cijelo vrijeme pogrešno koristite posude za hranu: Ovo je ispravan način!

shutterstock
22.12.2022.
u 07:00

Mnogi korisnici ostali su zbunjeni kako se nikada prije nisu sjetili ovog jednostavnog načina.

Ako ste netko tko ostatke hrane redovito stavlja u plastičnu posudu, pripremite se na šok. Ispostavilo se da smo te spremnike koristili potpuno pogrešno i zapravo postoji ispravan način.

Žena je na TikToku objavila video kako bi otkrila svoj pametan trik za spremanje hrane u plastične posude, a mnogi korisnici ostali su zbunjeni kako se nikada prije nisu sjetili ovog jednostavnog načina.

Genijalan trik da pečeni krumpirići budu hrskavi baš svaki put:

1/5
@crappy2happy Hack 5 is an oldie but a goodie! #cakehack #hacks #hacktime #lifehacks #lifehackstiktok #adulting #didyouknow #mustknow ♬ Elf - Main Theme - Geek Music

Na TikToku poznata kao @crappy2happy, pametna žena objavila je trik te prikupila impresivnih 1,8 milijuna pregleda, kako prenosi The Sun.

“Ako odlažete ostatke stvari, poput kolača, koristite poklopac kao dno. Zatim stavite dno na vrh”, objasnila je i pokazala svoj jednostavan, ali učinkovit trik. 

Umjesto da napravi nered pokušavajući ugurati svoj komad kolača u posudu, ona ga umjesto toga stavlja na poklopac. Nakon toga, ona uredno koristi dno posude kao poklopac. Na taj ćete način znatno lakše izvaditi namirnice iz spremnika kada ih ponovno krenete jesti.

Želite peći kolač, ali nemate mlijeko? Nema problema, postoji nekoliko namirnica koje možete koristiti umjesto njega:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije