Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Cijelo tijelo prekriveno mu je s više od 1000 tetovaža: 'Najopasnije su bile oči, postojao je rizik da oslijepim'

Uz mnogobrojne tetovaže, napravio je i razne modifikacije tijela, uključujući ugradnju metalnih očnjaka koji su ga koštali 16 tisuća kuna.
04. prosinca 2020. u 12:30 2 komentara 2876 prikaza
Foto: Instagram

Tattoo majstor, Marcelo de Souza Ribeiro (38) iz Bocaiúve u Brazilu ima 98 posto tijela prekriveno raznim tetovažama. Prvu tetovažu napravio je sa samo 15 godina, a tijekom godina njihov broj znatno se povećao i sada ih ima preko tisuću, kako prenosi Daily Star.

Uz tetovaže, Marcelo je napravio i brojne modifikacije tijela, poput podijeljenog jezika, ugrađivanja subdermalnih implantata i peircinga.

Iako ima ogromnu toleranciju na bol, otkrio je da postoji jedna tetovaža koja je iznimno boljela. Mnogi su pretpostavili da su to očne jabučice, koje je Marcelo tetovirao prije osam godina, bez obzira na rizik od sljepoće, infekcije, osjetljivosti na svjetlo i gubitka očiju. Međutim, najbolnija tetovaža bila mu je na ušima.

Bizarni zahtjevi mladenke: Ili prikrij tetovaže, ili nećeš smjeti na moje vjenčanje:

1 / 5

Jedno uho u potpunosti je obojeno u crno, a drugo u zeleno. - Za vrijeme tetoviranja, nije me boljelo, zbog anestezije, ali čim je anestezija popustila, uši su me nevjerojatno pekle nekoliko dana - ispričao je Marcelo.

Na svoje tetovaže i tjelesne modifikacije potrošio je oko 35 tisuća kuna. Njegova obitelj, uključujući sina Aleffa (8), kćer Hilary (18) i unuka Miguela (2), prihvatila je njegov izgled, ali u javnosti često dobiva zbunjene poglede drugih. 

- Uvijek privlačim pažnju, gdje god da idem. Ljudi su uvijek znatiželjni i žele znati jesu li moje tetovaže prave. Često me snimaju i fotografiraju. U isto vrijeme su oduševljeni i iznenađeni kada vide toliko tetovaža - kaže.

Iako mnogi ne prihvaćaju njegov izgled, Marcelo ne planira stati s modifikacijama svog tijela, a sljedeće u planu mu je tetoviranje unutarnje strane usana.

Ivana je nominirana za Divu godine: 'Na pitanje tko sam ja, još nisam našla pravi i potpuni odgovor':

Samo na Večernji TV-u Financijski stručnjak Igor Škrgatić otkriva kako se riješiti ovrha i ostalih financijskih problema HUB FINANCIJSKO OPISMENJAVANJE Kako izaći iz prezaduženosti? Saznajte ključne savjete Jasminka Horvat Martinović, predsjednica Uprave Wiener osiguranja EY PODUZETNIK GODINE Priznanje pozitivnim i uspješnim pričama važnije je nego ikad
Na Papuku pronađena dva smrznuta tijela
NEZAPAMĆENA TUGA
Detalji tragedije na Papuku: Smrznuti muškarci bili su šogori. Nosili su tenisice i bili bez jakni
Priprema vozila za zimu
ZIMSKA NJEGA
Posvećujemo li svojim vozilima zimi dovoljno pažnje