Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Čak 80 posto tijela prekriveno mu je tetovažama, a sada je ugradio i kljove: 'Ne planiram stati!'

Instagram
11.11.2020.
u 11:28

Prvu tetovažu napravio je kada je imao 15 godina, ali tek s 35 godina postao je pravi ljubitelj tetovaža, ali i tjelesnih modifikacija.

Orc (41) istetovirao je čak 80 posto svog tijela, uključujući očne jabučice, ali i napravio brojne tjelesne modifikacije, kao što su razdvojeni jezik te si je odrezao komade uha, prenosi Metro.

Tattoo umjetnik i ljubitelj modifikacija tijela iz Brazila kao najnoviju modifikaciju u donji red zubi ugradio je dvije kljove kako bi izgledao poput orka, popularnog fiktivnog bića iz raznih filmova i knjiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli örcinfernall (@orcinfernall)

Prvu tetovažu napravio je kada je imao 15 godina, ali tek s 35 godina počeo je biti pravi ljubitelj tetovaža, ali i tjelesnih modifikacija. U samo nekoliko godina s pomoću njih potpuno je promijenio svoj izgled.

Zločesta maćeha zgrozila tetovažom svoje obitelji: Ovo nije nimalo lijepo:

1/1

Ispod kože ima osam subdermalnih implantata kako bi stvorio izgled rogova, ali najviše pozornosti privlače njegovi zubi. 

– Trudim se biti svoj. Ovo su moje ideje i moje inspiracije koje mi dolaze iz srca. Nitko me nije inspirirao, ali me motivirao da nastavim dalje – kaže Orc. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli örcinfernall (@orcinfernall)

Iako on voli svoj izgled, mnogi oko njega ne mogu ga prihvatiti. Njegova majka ne podnosi njegov trenutačni izgled, dok mu ga otac samo tolerira, a prijatelji misle da je čudno sve to što radi. 

Ipak, Orc ne planira stati s tetovažama ni modifikacijama tijela, koliko god čudne one izgledale drugima.

Bivša balerina s Alzheimerovom bolesti i dalje se sjeća kako je plesala na Labuđe jezero:

Komentara 36

BE
bezvrijedanyugodinar
12:05 11.11.2020.

Užas,i kad vidim žensku osobu koja se sva iz tetovira, neznam što ima u tome sexi

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
12:10 11.11.2020.

Problem ovoga svijeta je u tome što se raznoraznim bolesnicima dalo pravo da svoju bolest propagiraju i nameću kao normalno. Ljudske slobode će na kraju uništiti slobodu čovjeka.

Avatar Warded
Warded
12:28 11.11.2020.

Sad još samo da se registrira i zatraži oznaku A pored F i M. I poseban wc za svoju vrstu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije