Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle

Čak 25 posto žena otišlo bi u krevet s neprivlačnim muškarcem samo ako je - duhovit!

Muškarci o ženama ne misle tako, dapače, malo manje od pola ih žene koje se šale smatra nepoželjnima (njih 48 posto), a 70 posto anketiranih muškaraca misli da je žena privlačnija ako se smije njihovim šalama
08. ožujka 2021. u 20:49 3 komentara 2456 prikaza
Foto: Shuttershock

Muškarci koji mogu ženu nasmijati ne trebaju biti ni zgodni, ni pametni, ni bogati - barem prema nedavnom istraživanju u kojem je 26 posto ispitanih žena reklo da bi pristale otići kući s muškarcem koji im se baš i ne sviđa - ako je duhovit. Njih čak 84 posto smatra tako da je smisao za humor kod muškarca presudan, puno važniji od drugih kvaliteta, čak i od inteligencije.

Upozorenje stručnjaka: Pandemija neće završiti za još 7 godina i to zbog jednog razloga

1 / 3
Prvim Moderninim cjepivom u Hrvatskoj cijepili se ljudi u Sisačko-moslavačkoj županiji

Istraživanje koje je radila stranica IlicitEncounters.com potvrdilo je da muškarci pak o ženama ne misle tako, dapače. Naime malo manje od polovice muških ispitanika žene koje se šale smatra nepoželjnima (48 posto). Ipak, 70 posto anketiranih muškaraca priznaje da im je žena privlačnija ako se smije njihovim šalama - što pokazuje koliko im je draže imati publiku, nego se smijati ženskim forama.

- Smijanje izaziva nastajanje kemijske reakcije koja nas privlači prema suprotnom spolu - rekla je stručnjakinja za seks i odnose s IlicitEncountersa Jessica Leoni, koja tvrdi kako 'nas ne može s drugom osobom povezati koliko navala endorfina i oksitocina koji nastaju dok se smijemo'.

- Nije li upravo to veza za kojom svi žudimo? Kad osjetimo da smo s nekim povezani i da slično razmišljamo, ta nam je osoba odmah i privlačnija fizički - kaže Leoni za The Sun.

U Trogiru možete probati novu gurmansku poslasticu: Biftek omotan zlatom

Pismo seks terapeutkinji Mladić se požalio: 'Djevojka i ja se više ne seksamo, a ona o tome ne može razgovarati' brak Požalila se terapeutkinji 'Nakon prekida suprug i ja smo odlučili pokušati spasiti brak, ali sad nam je seks loš!' želi uzbuđenje 'Pandemija nas je odvratila od seksa i sada ne znam želim li ostati u braku'
Samobor: Predsjednik HGK Luka Burilović posjetio tvrtku Nord Product
SVE POZNATIJI HRVATSKI PROIZVOĐAČ
Hrvatske mobilne kuće izdrže na -25°C, a izvoze ih i u Skandinaviju: 'Sve je domaći proizvod'
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj
 • montello:

  vazno da je duhovit haha

 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Smisao za humor važniji od inteligencije. Ali dobar smisao za humor je usko povezan s visokim kvocijentom inteligencije...

 • Avatar Aristarh
  Aristarh:

  25%. Taman 1/4. Astrologija je bazirana na ementima; vatra, zemlja, zrak i voda. Svaki po četvrtinu. Čovjek sa više vatre ljepše se smije itd itd.