Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smisao za humor je presudan

Čak 25 posto žena otišlo bi u krevet s neprivlačnim muškarcem samo ako je - duhovit!

Shuttershock
08.03.2021.
u 20:49

Muškarci o ženama ne misle tako, dapače, malo manje od pola ih žene koje se šale smatra nepoželjnima (njih 48 posto), a 70 posto anketiranih muškaraca misli da je žena privlačnija ako se smije njihovim šalama

Muškarci koji mogu ženu nasmijati ne trebaju biti ni zgodni, ni pametni, ni bogati - barem prema nedavnom istraživanju u kojem je 26 posto ispitanih žena reklo da bi pristale otići kući s muškarcem koji im se baš i ne sviđa - ako je duhovit. Njih čak 84 posto smatra tako da je smisao za humor kod muškarca presudan, puno važniji od drugih kvaliteta, čak i od inteligencije.

Upozorenje stručnjaka: Pandemija neće završiti za još 7 godina i to zbog jednog razloga

1/3

Istraživanje koje je radila stranica IlicitEncounters.com potvrdilo je da muškarci pak o ženama ne misle tako, dapače. Naime malo manje od polovice muških ispitanika žene koje se šale smatra nepoželjnima (48 posto). Ipak, 70 posto anketiranih muškaraca priznaje da im je žena privlačnija ako se smije njihovim šalama - što pokazuje koliko im je draže imati publiku, nego se smijati ženskim forama.

- Smijanje izaziva nastajanje kemijske reakcije koja nas privlači prema suprotnom spolu - rekla je stručnjakinja za seks i odnose s IlicitEncountersa Jessica Leoni, koja tvrdi kako 'nas ne može s drugom osobom povezati koliko navala endorfina i oksitocina koji nastaju dok se smijemo'.

- Nije li upravo to veza za kojom svi žudimo? Kad osjetimo da smo s nekim povezani i da slično razmišljamo, ta nam je osoba odmah i privlačnija fizički - kaže Leoni za The Sun.

U Trogiru možete probati novu gurmansku poslasticu: Biftek omotan zlatom

Komentara 3

MO
montello
18:12 09.03.2021.

vazno da je duhovit haha

Avatar fidelio
fidelio
21:28 08.03.2021.

Smisao za humor važniji od inteligencije. Ali dobar smisao za humor je usko povezan s visokim kvocijentom inteligencije...

Avatar Aristarh
Aristarh
21:10 08.03.2021.

25%. Taman 1/4. Astrologija je bazirana na ementima; vatra, zemlja, zrak i voda. Svaki po četvrtinu. Čovjek sa više vatre ljepše se smije itd itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije