Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni krik

Budite odvažne! Vrijeme je za čarape s uzorkom

Čarape
Foto: Thinkstock
1/2
11.05.2014.
u 17:28

Te divne, tanke čarape s točkicama, cvjetićima, mašnicama, uzorkom čipke ili nikad prežaljenom vertikalnom linijom na zadnjoj strani lista, korištene su na bezbroj načina tijekom proteklih desetljeća, ali čini se nikada više nego sad.

Desetljeće osamdesetih godina definitivno nije ostalo modno upamćeno u pozitivnom kontekstu, osim ako izuzmemo Madonnu i par iznova eksponiranih fenomena poput debelih obrva i crvenog ruža, naglašenih ramena i, možda zanas najprivlačnijih, čarapa s uzorkom.

Te divne, tanke čarape s točkicama, cvjetićima, mašnicama, uzorkom čipke ili nikad prežaljenom vertikalnom linijom na zadnjoj strani lista, korištene su na bezbroj načina tijekom proteklih desetljeća, ali čini se nikada više nego sad.

Od manekenki do glumica, pa čak i prvih dama, i mlade i manje mlade žene nose ih na posao, izlazak, na romantične sastanke, u shopping i dječje rođendane. Čarape s uzorkom sastavni su dio gotovo svake garderobe, a ukoliko nisu i vaše, vrijeme je za promjene.

Foto: pixabay

Foto: Thinkstock

Čarape s linijom vizualno će izdužiti vaše noge, točkice će djelovati seksi i razigrano, pogotovo uz klasičnu malu crnu haljinu kao kontrast. Čarape od čipke, kao i čarape s ostalim upadljivim uzorcima, malo su zahtjevnije, pa podrazumijevaju noge na zavidnom nivou i garderobu bez naglašenih formi. Ako vam je i dalje potreban povod da biste se odlučili za “korak s uzorkom”, iskoristite prvi sljedeći event na koji vas pozovu.

Za koju god verziju da se odlučite, imajte na umu, ipak, čarape s uzorkom su veliki naglasak u vašem stylingu, ostatak odjevne kombinacije treba biti decentniji.

>>Novosti u H&M-u: Pogledajte što ćemo nositi ovog ljeta

>>Ovogodišnji 'must have' komadi lako će izazvati podsmjeh muškaraca!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije