Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Braun brijaći aparati: Poklon koji će ga oduševiti!

Braun brijaći aparati: Poklon koji će ga oduševiti!
Foto: Mondo
1/4
PR
Autor
PR članak
09.12.2014.
u 11:19

Mondo je snizio cijene vrhunskih Braun aparati za brijanje, a vaš muškarac će vam biti zahvalan ako ovakav poklon pronađe ispod bora.

Svakog Božića isto pitanje – što pokloniti? Mondo ima rješenje i pripremio je odlične Braunove aparate za brijanje po još nižim cijenama.

Braun S3-320 za 549,99 kn

S ovim će aparatom brijanje biti ugodnije nego ikad prije uz SensoFoil™ optimiziranu mrežicu koja lakše podrezuje dlačice, a istodobno je nježna prema koži. Sustav Triple Action FreeFloat™ prilagođava se svakoj konturi lica pa problema s brijanjem više neće biti. Ovaj Braun učinkovito podrezuje duge i kratke dlačice, a pokazuje i odlične rezultate pri brijanju 3-dnevne brade.

Braun WF2S za 849,99 kn

Ako želite kupiti aparat modernog dizajna i boje, ovaj plavi Braunov model zasigurno će se svidjeti vama i vašoj muškoj polovici. Glava ovog aparata potpuno je okretna pa donosi fantastičnu ugodnost za kožu u kombinaciji s izvanredno temeljitim brijanjem. Može se koristiti za suho i mokro brijanje, čak i pod tušem. Mrežica OptiBlade omogućuje savršenu i dugotrajniju glatkoću, a trimer je pogodan i za duže dlačice. Kupnjom ovog Brauna uštedjet ćete 350 kn.

Braun 5030S za 999,99 kn

Kupnjom ovog vrhunskog Braun modela dobit ćete aparat koji će oduševiti svakog muškarca pa jutarnja brijanja više neće biti tako naporna, a uz to ćete uštedjeti čak 670 kn. Uz snažniji motor, brijanje je puno brže, a tehnologija FlexMotion osmišljena je za učinkovito brijanje s manje pritiska na kožu, čime se smanjuju iritacije kože. CrossHair mrežica s ošticama zahvaća kratke i tvrdoglave dlačice donoseći iznimnu temeljitost za dugoročne rezultate. 

Mondo vam je otkrio tajnu savršenog poklona pa problema s ovogodišnjim iznenađenjima neće biti. Vrhunski Braun aparati za brijanje odličan su odabir za svakog muškarca, a uz brojne pogodnosti i snižene cijene, kupnja na Mondu se višestruko isplati.

 

Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i Mastercard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Želite prijaviti greške?