Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Domu kulture

Božić u Bakru: Prava poslastica za ljubitelje klapa - u subotu nastupa Cambi

Klapa Cambi
16.12.2016.
u 12:55

Cijena ulaznice je 40 kuna, a mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice Grada Bakra i dva sata prije početka koncerta na ulazu.

Božić u Bakru manifestacija je koja se već tradicionalno održava u prosincu u Gradu Bakru uz mnoštvo raznovrsnih događanja.

Razne izložbe, predstave, koncerti, božićni sajam, humanitarna akcija i zajedničko kićenje bora samo su dio ponude koja uljepšava ovo blagdansko razdoblje.

U sklopu manifestacije u subotu će se u 19 sati održati koncert klape "Cambi" Kaštel Kambelovac, i to u Domu kulture "Matija Mažić".

Organizatori stoga pozvaju sve da provedu ugodnu večer uz poznate hitove: "Kriva karta", "Neprolazna", "Moreš li razumit", "Jedna rič", "Do pobjede", "Ako tako triba bit" i mnoge druge...

Cijena ulaznice je 40 kuna, a mogu se kupiti u uredu Turističke zajednice Grada Bakra i dva sata prije početka koncerta na ulazu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije