Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blagdansko izdanje

Blagdanski specijal V Magazina u subotu besplatno na 92 stranice

Naslovnica V Magazina
vl
02.12.2010.
u 17:15

Kako bezbolno preživjeti šoping-groznicu, ne izgubiti previše vremena u trgovinama, a kupiti najmilijima upravo ono čemu će se najviše veseliti

Više od 300 ideja za božićni šoping, ekskluzivne fotografije mlade hollywoodske zvijezde Katherine Heigl, velika priča o jednom od najvećih modnih dizajnera današnjice Johnu Gallianu te mnogo drugih tema čekaju vas ove subote u posebnome blagdanskom izdanju V Magazina.

Na čak 92 stranice potražite veliki šoping-vodič, inspirirajte se i olakšajte si stresnu božićnu kupnju s našim prijedlozima darova za nju, njega i djecu. Izbjegnite gužve i zamke kupnje u posljednji trenutak uz prijedloge naših stilista.

Pročitajte priču o Liyi Kebede, najbolje čuvanoj tajni modelinga te jednoj od sto najmoćnijih žena svijeta. Otkrijte kako su se zvjezdice preselile s dekoracija domova u naše ormare i zavladale modnim svijetom. Koje rublje odjenuti za najluđu noć u godini - crveno ili crno?

Donosimo i savjete kako se našminkati i urediti za najluđu noć te kako spasiti kožu i kosu kada je vremena malo, a posla jako puno. U rubrici Lifestyle očekuju vas savjeti za uređenje doma, otkrijte zašto su božićna drvca "out", a dekorativne naljepnice "in" te kako dekorirati blagdanski stol. Naš genijalni Jedozovni duo pripremio vam je fenomenalni blagdanski meni od pet jela za čistu uživanciju...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije