Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobično

Bizarni izumi: Zahodska daska kao podložak za jelo, tipkovnica kao vješalica...

boredpanda.com
30.12.2020.
u 14:30

Možda vam neki od ovih izuma ipak posluži...

Na društvenim mrežama svakodnevno se objavljuju nekakvi trikovi, savjeti i izumi za kućanstvo, a ima svega - od onih korisnih za koje se pitamo kako smo živjeli bez njih do onih bizarnih koji nas potpuno zbunjuju i iznenade. U ovom tekstu pronaći ćete samo ove druge jer je shareably.net izdvojio najbolje od najboljih. Kako riješiti problem puknute čarape? Gdje jesti ako nemate stol? Pogledajte na fotografijama.

Foto: boredpanda.com

Ovaj muškarac je iskoristio zahodsku dasku kao zamjenu za stol, odnosno kao podmetač za jelo. Njegov trik najviše je šokirao ljude, a neki su otkrili i da im izaziva gađenje.

Kako bi se zaštitio od sunca, turist na nepoznatoj lokaciji uzeo je suncobran. Ipak, nije mu se dalo nositi ga u rukama, pa ga je 'zataknuo' u hlačice.

Kako podgrijati sendvič na poslu gdje nema mikrovalne pećnice? Punjačima za laptop!

Foto: Imgur

Ako vam je pukla čarapa, a u žurbi ste, jedan muškarac predlaže da uzmete lak za nokte u istoj boji i sakrijete rupicu lakiranjem nokta.

Ako su vam sve vješalice u kućanstvu zauzete, poslužite se starom tipkovnicom.

Pitali smo ljude čemu se vesele u 2021. godini: "Humoru i kraju korone!"

Evo kako se vara na tržnicama: Od kreativnosti do bizarnosti

1/1
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije