Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesni komentari

Bizaran upit u grupi za najam apartmana: "Vidjela sam miša koji kiše, mogu li dobiti groznicu?"

Shutterstock
02.09.2019.
u 16:08

U grupi u kojoj ljudi traže smještaj na dalmatinskoj obali, pojavila se objava jedne korisnice koja je potaknula poprilično smiješnu raspravu

Jedna je žena u grupi Apartmani Hrvatska napisala kako je u apartmanu pronašla miša koji je čak i kihnuo, a komentari na objavu su urnebesni. 

Foto: Screenshot Facebook

"Ljetovala sam u jednom apartmanu i jedno jutro sam vidjela miša. Prestrašila sam se jako kada je čak dva puta kihnuo!!! Sada me zanima mogu li dobiti mišju groznicu i vlasnika apartmana pozvati na odgovornost. Molim bez glupih komentara! Hvala!" 

Objava ima oko 262 komentara koji su raznoliki. Svi su joj se smijali, a na kraju se javila i sama gospođa. "Kad si ga vidjela još u snu ili kad si se probudila?", "Dobar dan, živio sam u svom stanu i jednog jutra došla žena. Uključila je klimu, otvorila je prozore i vrata. Bio sam prestravljen kad sam dva puta kihnuo! Sad se pitam mogu li se brzo oporaviti i smatrati stanodavca i ženu odgovornima? I tko će mi nadoknaditi moralnu štetu?", "Bar smo se nasmijali", "Miš se prehladio".

Nekima nije jasno šali li se možda gospođa, a na kraju se i ona javila i isključila komentare na objavu: "Budući sam vas htjela malo nasmijati, a evidentno je da vrlo mali broj Hrvata ima smisla za humor, odlučila sam deaktivirati komentare, isključiti klimu, uzeti mog miša i otići s njim na plažu. Uživajte i ugodan dan!", napisala je na kraju komentara.

Pogledajte kako se odjenti na vrućinama: 

Ključne riječi

Komentara 2

SA
saff
20:08 02.09.2019.

kada miš kihne, nema zahebancije

AE
Aedes2017
17:42 02.09.2019.

Svi smo osiromašili ko crkveni miševi ,imunitet nam je u kolapsu .Da ,svakako se čuvajte miševa jer oni stalno I svugdje pišaju..zato I smrdi gdje prolaze.Mišja se groznica ne prenosi kihanjem no svakako fecesom I mokračom.Ps. kupite ljepilo za miševe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije