Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Postoji hotel za biljke koji brine o njima dok su ljudi na ljetovanju, a nudi i posebnu njegu

Patch Plant Hotel
09.08.2019.
u 07:00

Odlazak na odmor od sada će biti lakši za sve ljubitelje cvijeća

Umjesto da se biljke ostavljaju susjedima na brigu, sada postoji posebno mjesto koje će se brinuti s punom pažnjom o njima. Online trgovina Patch iz Londona dosjetila se ove ideje. 

U Londonu se za biljke brine tim stručnjaka. Stavit će ih na mjesto koje im najbolje odgovara. Neke će se tako najbolje osjećati na suncu dok neke biljke više vole mračne strane, a vlasnik može ostaviti i posebnu poruku s uputama. 

Menadžerica hotela Rose Grower rekla je za Mirror: "Biljke će biti u odličnom društvu i za njih će se brinuti s poštovanjem i ljubavlju. Mnogi uvijek pitaju obitelj i prijatelju da se brinu o biljkama kada ih nema, a vrate se i najčešće pronađu osušene biljke." 

Pogledajte ljubavne savjete s Trešnjevačkog placa:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije