Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaotična situacija

Upoznali se vani pa ga zbog seksa odvela u kuću bivšega: 'Ovo je recept za katastrofu'

Mladi par
Foto: Thinkstock
05.01.2018.
u 09:42

On i djevojka upoznali su se u pubu gdje su se svidjeli jedno drugome pa su odlučili potražiti neko mjesto da mogu biti intimni.

Da kuća bivšeg dečka nove djevojke nije baš prikladno mjesto za intiman odnos, na teži je način naučio jedan Britanac. 

On i djevojka upoznali su se u pubu gdje su se svidjeli jedno drugome pa su odlučili potražiti neko mjesto da mogu biti intimni.

Prvi pokušaj bio je kod te djevojke u njezinu domu, no majka nije željela pustiti mladića u kuću pa su zajedno otišli dalje. Iduća postaja bila je kuća njezina bivšeg partnera, 26-godišnjeg Jaeja McManusa, a mladiću je rekla kako on nije kod kuće. 

Kada su došli do te kuće, djevojka je počela kucati na vrata i vikati ime svog bivšeg, piše Mirror. Kako je kasnije ispričao naivni mladić, iza vrata se začuo muški glas koji je pitao "tko je", a djevojka mu je rekla i svoje i ime svog novog partnera. Mladića je to uplašilo i počeo se udaljavati od ulaznih vrata, a kada su se vrata otvorila primijetio je da McManus u ruci drži kuhinjski nož s oštricom dugom oko 12 i pol centimetara. 

McManus mu je rekao da odj*** pa je ovaj počeo trčati po stubama. Tada je osjetio ubod u leđa, no nastavio je trčati. Shvatio je da je ozlijeđen i vidio je krv, a prolaznici su mu priskočili u pomoć. Odvezen je u bolnicu gdje je dobio tri šava te su ga zadržali preko noći na promatranju. 

Policija je uhitila djevojčina bivšeg partnera pod optužbom za pokušaj ubojstva, a u stanu su mu pronašli i kanabis. McManus je sve priznao, ali je rekao da je mladića napao nožem jer je on njega prvi napao. 

Sudac mu nije povjerovao, a dao je i komentar na samu ideju dvoje nesuđenih ljubavnika. "Ne mogu zamisliti manje mudar potez od postupka ovo dvoje koji su željeli biti intimni pa su otišli u kuću bivšeg partnera. To je recept za katastrofu", rekao je sudac. 

Pogledajte i galeriju: Stvari koje žene rade kada znaju da će se seksati

Mladi par
1/7
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
10:32 05.01.2018.

Njima nitko nije pojasnio čemu služi Hotel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije