Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuno opremljena

Biste li voljeli kuhati u ovakvoj kuhinji?

Kuhinja
Foto: PR FOTO
1/7
12.02.2016.
u 15:21

Želite promjenu u svom domu? Što kažete na novu, potpuno opremljenu kuhinju? - Ploča za kuhanje, pećnica, napa, perilica, sudoper i hladnjak. Vrijednost kuhinje s uređajima iznosi više od 60.000 kuna. Zvuči predobro da bi bilo istinito? - Ne uz Večernjakove subotnje magazine.

Odlična, potpuno opremljena Meblo Trade kuhinja može biti vaša u svega par koraka.

Kupite jedan od Večernjakovih subotnjih magazina (Living, Diva, Slano&Slatko ili Moje zdravlje) i u njemu potražite i izrežite kupon te ga pošaljite na adresu:  Večernji list d.o.o., Za nagradnu igru „Vrijedne nagrade uz Večernjakove luksuzne magazine“, p.p. 908, 10002 Zagreb.

Osim kuhinje, tu su i druge vrijedne nagrade. Podarite staroj kuhinji novi sjaj uz odlične Sencor kućanske aparate – štapni mikser, kuhalo za vodu, kuhinjski robot, kuhinjsku vagu ili toster ili uživajte u ispijanju omiljenog napitka uz Serax čajnik i šalice.

Tu su i Villeroy i Boch okvir za sliku, predivna Picard torbica, Love Mia majica dugih i kratkih rukava, Nuxe Prodigieux le parfum Čudesni parfem te Kozmo poklon paket.

Dovoljno je poslati samo jedan kupon kako bi jedna od ovih odličnih nagradna bila vaša. No, ako želite povećati svoje šanse za osvajanje nagrade, pošaljite više kupona odvojeno.

Prvi kupon potražite u magazinu Living koji je u prodaji na svim kioscima, a drugi kupon vas čeka u subotu, 13.2., u magazinu Diva.

Komentara 3

SN
snajper
15:33 12.02.2016.

pa bas i ne. nema ni malo topline ni duse

Avatar kostolomac.jadovno
kostolomac.jadovno
10:42 13.02.2016.

Dinsta mi se luk.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije