Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava romansa

Bili su zajedno u srednjoj školi, a 50 godina kasnije ponovno ih je spojila kćer koju su dali na usvajanje!

Facebook
05.03.2021.
u 12:28

Kao tinejdžeri su saznali da čekaju dijete, a ta vijest ih je razdvojila - sve do nedavno.

Donna Horn (70) i ​​Joe Cougill (69) iz Indianapolisa u svibnju 2020. godine napokon su imali svoje savršeno vjenčanje o kojem su maštali kao tinejdžeri, a zaslužna je bila njihova kćer Laura Mabry (52), koju je par dao na posvajanje te koja ih je pronašla 2019. godine uz pomoć DNK testiranja, kako piše Daily Mail.

Donna je bila navijačica u drugom razredu srednje škole, a Joe je bio nogometaš u prvom razredu kada su se upoznali. Njihova romansa prešla je od viđanja u školi i kratkih telefonskih razgovora do druženja kod kuće vikendom. U prosincu 1967. Joe je dobio vozačku dozvolu i počeo voditi Donnu na spojeve u maminom karavanu. Tri mjeseca kasnije, Donna je saznala da je trudna. Vijest je označila kraj njihove dvogodišnje veze.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:

1/2

Foto: Facebook/TS Auris

Kad su njihove obitelji sjele razgovarati, očevi su preuzeli odgovornost. Joeov otac ponudio je da učini sve što Donnin otac želi, uključujući i to da se njegov sin oženi s njom. No, Donnin otac nije želio da Joe ikad viđa njegovu kćer, a tinejdžeri su morali obećati da nikada neće razgovarati.

Obitelj Horn prethodno je planirala odseliti prije Donnine zadnje godine u školi, što joj je olakšalo skrivanje trudnoće. Donna je rekla da joj je gubitak Joea slomio srce, a još ju je više boljelo kada je rodila dijete 5. studenog 1968. - na njegov rođendan. Njezini su se roditelji dogovorili da će dijete dati na usvajanje, dok Joe nije imao pojma što se dogodilo Donni ili njihovom djetetu.

Foto: Facebook/TS Auris

Nakon završetka srednje škole, Joe je igrao nogomet, a zatim nastavio predavati u srednjoj školi i trenirati druge momčadi. Dva puta se ženio i razvodio te dobio dvoje djece. Donna je stekla srednjoškolsku diplomu i preživjela rak dojke te postala majka troje djece. Njezin suprug preminuo je od raka. Kao i Joe, i ona je bila neoženjena 2019.

Iste godine, bez njihovog znanja, njihova biološka kći Laura dobila je na poklon od supruga komplet za genetsko testiranje. Kad su došli rezultati, Laura je pronašla svog ujaka i tetu, Donninog brata i sestru.

Poslala je pismo svojoj biološkoj teti misleći da bi joj mogla biti biološka majka, ali odgovorila joj je Donna i  potvrdila da je njezina biološka majka, nudeći joj reći sve što želi znati. Preko Donne, Laura je saznala ime svog biološkog oca i shvatila da ga već poznaje. Joeov nećak oženio se njezinom najboljom prijateljicom iz srednje škole.

Foto: Facebook/TS Auris

Laura se prisjetila kako je prvi put razgovarala s Joeom telefonom, rekavši da su mu prve riječi iz usta bile: 'O, bože, ako izgledaš poput Donne, znam da si lijepa.' Dirnula ju je ljubav u njegovu glasu i pomogla je ponovno okupiti svoje biološke roditelje nakon pedeset godina.

- Vidjeli smo se, zagrlili i zaplakali. Znali smo. Znali smo da se i dalje volimo - rekao je Joe.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju:

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
18:30 05.03.2021.

život pise romane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije